Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ingerul intunecat | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Eclipse-chan ● Baby ●
Mesaje : 14 Puncte : 18 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/04/1993 Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 31 Localizare : Planeta AR 3 Joburi/Distractii : anime, manga, j-rock, movie Stare de spirit : happy ^_^ Anime-uri preferate : romance - vampire
| Subiect: Ingerul intunecat Sam Oct 16, 2010 12:14 am | |
| M-am hotarat sa pun si eu in sfarsit fic-ul meu...Este cam trist pe ici pe colo, dar nu va fi asa tot. Sper sa va placa. GEN: drama, romance, slice of life [ majoritatea ficului este inspirat din fapte reale, de la o prietena ]
~ PROLOG ~
Numele meu este Chiyoko Chou si sunt din Japonia…m-am nascut intr-o familie normala, fericita, sau cel putin asa a fost pana cand am implinit 14 ani. De atunci..viata mea este un iad. De ce? Parintii mei au plecat in strainatate si mau lasat singura de izbeliste. Ziceau ca nu mai au nevoie de o fata ca mine, asa ciudata. Ciudata?! Hai, ca nu sunt chiar asa ciudata…Bine inteles, ca ei cand au plecat, mau lasat singura in acest apartament cu o camera, o baie si o bucatarie. Bunicii din partea tatalui au vrut sa ma ia la ei la tara…Dar nici in ruptu capului nu am vrut sa merg la tara. Ce sa fac acolo? Sa fac foamea?! Sa imi zica altii ce sa fac? Sa nu fac o scoala?! Sa devin o taranca care sapa si se duce pe la lume cu ziua? Nu prea cred…Asa ca am decis sa raman singura, in acest apartament. Un unchi din strainatate imi trimite bani in fiecare sarbatoare. La fel si o bunica din partea tatalui. Dar ea mai mult de 2-3 milioane nu imi trimite. Si ce pot sa fac eu din 2 milioane? Va spun eu…nu prea multe. Dabea daca poti sa iti iei de mancare…Ca sa nu mai vorbim de intretinut. Mi-am luat o slujba…nu aveam cum sa supravietuiesc din banii unchiului si bunicei mele. Lucrez intr-o cafenea…Se plateste bine. Ca mai muncesc si in plus. Dar viata mea, nu este chiar atat de neagra. Tot la 14 ani, am intalnit un catelus pe strada…Atunci fugisem de acasa cand mi-au spus ai mei vestea cea “frumoasa”. Am luat catelusul acasa…L-am ingrijit pana in ziua de azi. Pana cand, s-a facut mare. Viata mea, a devenit mult mai buna de atunci. Acum am de ce sa traiesc…Daca el nu aparea in viata mea, pana acum deja ma sinucideam. Pentru un copil de 14 ani, credeti-ma, este foarte greu, sa nu ai pe nimeni. Sa te intretii singur…Sa faci totul de unu singur…Dar acum sunt bine cat de cat… am 17 ani …Muncesc pana la epuizare. Cand mai pot ma mai duc sa fac curat prin vile pe la altii, dar barim am si eu un sprijin. Un suflet care tine la mine, si imi mai incalzeste inima…Care ma mai face sa zambesc…Poate ma credeti un pic nebuna, sau foarte nebuna. Dar daca ati fi in locul meu…Ati vedea ca nu e asa…Cainele meu, Max este viata mea!
Stiu ca este cam plictisitor si neinteresant...Primele parti sunt cam asa. SCUZEEE. | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Sam Oct 16, 2010 2:41 am | |
| Nu mi se pare plictisitor.
E o introducere frumoasa si trage cititorii.
Iti urez succes in continuare si voi comenta mai mult atunci. :) | |
| | | Eclipse-chan ● Baby ●
Mesaje : 14 Puncte : 18 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/04/1993 Data de inscriere : 04/09/2010 Varsta : 31 Localizare : Planeta AR 3 Joburi/Distractii : anime, manga, j-rock, movie Stare de spirit : happy ^_^ Anime-uri preferate : romance - vampire
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Sam Oct 16, 2010 6:07 am | |
| Multumesc mult...Si chiar ma bucur ca iti place...Multi miau spus ca este cam naspa, si daia sunt cam... In fine! Sper sa va placa ...
Luni. Ora 7:00. Este o dimineata frumoasa, pasarile canta, iar Chiyoko este timpul sa se trezeasca pentru a merge la scoala. Fata somnoroasa, opreste ceasul apoi se da jos din pat si sta 1 minut pe marginea patului sa se mai trezesca. Dupa ce se freaca la ochi, merge in bucatarie, se imbraca intr-o pereche de pantaloni negri si un tricou albastru, apoi se piaptana si isi face parul. Dupa ce termina, se duce in bucatarie si ia din dulap o punga de cereale si le arunca pe masa. Apoi ia din frigider o sticla cu lapte si o pune pe aragazul inchis. Dupa aceea, se apleaca jos sa isi ia un bol din dulap; Dupa ce isi pune bolul pe masa, se aseaza pe scaun, desface punga de cereale si isi pune in castron. Apoi intinde mana in fata ei sa ia laptele:
-Unde naiba e laptele?! [ se uita mai atenta ]
Isi da o palma peste frunte, apoi ia sticla cu lapte de pe aragaz si isi pune in castron.
-Acum unde mie lingura?
Fata nervoasa se duce la un sertar, ia o lingura apoi incepe sa manance repede. Dupa ce termina de mancat, ii pune repede cainelui ei de mancare si apa proaspata si se indreapta catre usa. Se incalta repede apoi se uita in oglinda de pe perete din fata ei. Se mai aranjeaza un pic, isi ia ghiozdanu, apoi pune mana pe clanta:
-Am plecat Maxi! Vin pe la 1. [ iesind ] -Wof! [ latra cainele in semn ca da ]
Chiyoko ajungand in clasa, nu se uita la nimeni, nu saluta pe nimeni si se aseaza la locul ei de langa geam, scotand din ghiozdan un caiet si un pix. “Pfff…Sa ma pregatesc de iad acum…[ spuse fata in gandul ei ]”
Colegele ei vazand-o, incep deja sa vorbeasca urat despre ea:
-Uitete si tu la ea fata! [ spuse una dintre colegele ei Leyla ] -Da fata…ce nesimtita…intra asa fara sa ne salute… [ spuse cealanta fata Maia stand pe banca ]
Leyla ii facu din cap un semn lui Maia. Cele 2 se dusera la Chiyoko:
-Auzi, fata! [ spuse Leyla tipand ] Cum indraznesti sa intri asa in clasa ca nesimtita, fara sa ne saluti? Ha?? -Da! Sau fara sa ne pupi picioarele… [ spuse Maia intinzand picioru catre ea razand in hohote ] -Poftim? [ spsue Chiyoko uitandu-se la cele 2 urat ] -Nu ai auzit? Ia si linge! [ spuse Maia ] -Auzi?! [ luand-o de par si tragand-o la ea ] O singura data, daca mai treci asa pe langa noi, o sa tio incurci! [ spuse Leyla ]
In acel moment, Yuki un coleg de clasa a lui Chiyoko intra:
-Ce naiba faceti ma? Ia valea, pana cand nu va dau si vreuna! [ spuse Yuki tipand ] Yuki se aseaza langa Chiyoko si isi scoate un caiet cu un pix.
-Se pare ca iar mai ajutat… [ spuse Chiyoko aranjandu-si parul ] -Dhoamne, deci astea ar trebui omorate…Sunt niste scorpii…Si tu de ce nu zici nimic?! -De parca pot spune ceva…Si daca le spun ceva, ce rost are? Crezi ca inteleg? -Mda…
Profa intra in clasa, saluta elevii, apoi tranteste pe catedra catalogul. Profesoara incepe sa faca prezenta. Dupa ce termina, observa ceva: un copil tot vorbea de cand intra ia in clasa:
-Deschideti cartile la pagina 12. Ia sa vedem…cine si-a facut tema… [ profa se uita repede prin clasa, apoi il observa pe Yoko tot vorbind ] Yoko! -Haa?? [ ridicandu-se in picioare nedumerit ] -Ti-ai facut tema? -Am…pai…a…da! -Bine…Pagina 12. Exercitiul 2. Raspuns. [ spuse profa foarte repde ] -Am…a…pai…face… -Cat? -Am…stati sa mai citesc inca o data enuntul… -2!!! [ tipa porfa dand pagina la numele lui ] -Ce? Cum?! Da stiam… -Serios? Atunci spune…[ calma ] -Face 2? [ ranjind ] -Da, si vor mai face…
POZELE LE VOI PUNE IN URMATORUL CAPITOL
| |
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Sam Oct 16, 2010 1:54 pm | |
| Mi se pare nostim capitolul daca ma i-au dupa ultimele fraze =)) Asa ... poi greseli gramaticale nu prea ai cea ce ma bucura dar in acest enunt : " [ spuse cealanta - [ cealalta ] fata Maia stand pe banca ] " greseala mi s-a parut prea evidenta pt a nu-ti aduce la cunostiinta. Iar referitor la introducere... descrierea e cam suparatoare pentru auz adica sunt prea multe detalii si nu sunt bine descrise. Poate criticile mele nu sunt cine stie ce ... si chiar daca sunt greseli mici , cred ca va fi usor sa le corectezi in urmatorul capitol :). Astept urmatorul capitol ! | |
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Dum Oct 17, 2010 1:15 am | |
| Ok...poi multumesc...dar numai tu imi lasi comm?? Adica...numai tu existi pe aici?? A 2 a zi, dupa ce Chiyoko termina orele de scoala, se duce direct la servici. Intra prin spatele cafenelei, apoi se indreapta catre vestiar. Intra in vestiar, apoi se duce la dulapul ei. De acolo isi scoate o uniforma, formata dintr-o rochita mai scurta, neagra si un sortulet micut. Dupa ce se imbraca cu uniforma, se incalta in niste pantofi negri cu toc. Dupa aceea isi pune hainele de scoala in dulap. In drum spre bucataria cafenelei se intalneste cu seful ei:
-Mereu la timp Chiyo. -Da...cu ce incep? -Ia tava [ aratand catre ea ] si dute sa intrebi clientii ce vor. -Am inteles!
Fata se duce sa ia tava de pe masa din bucatarie, apoi se duce sa searveasca o clienta. Ii ia comada, apoi o pune pe tejghea. Intre timp, afara erau Yuki cu un prieten de a lui, Ryo:
-Hei, amice! [ oprinduse in fata cafenelei ] Vrei sa intram? [ aratand cu degetul ] -Hhmm…Nu stiu… -Hai, frate! Bem si noi ceva, apoi plecam… -Bine…hai…
Cei 2 baieti intra in cafenea si isi aleg o masa. Dupa ce se aseaza la masa, se uita pe meniu. Intre timp, Chiyoko tocmai era la tejghea pentru a lua comenzile pentru ceilanti clienti. Fata vazand ca este Yuki, colegul ei de clasa in cafenea, se ascunde dupa tejghea stand pe vine.
-Ce…ce faci acolo, Chiyo? [ spuse unul dintre angajati ] -Ma ascund! -De cine? [ uitandu-se prin cafenea mirat ] -E un coleg de la mine din clasa aici si nu vreau sa ma vada! -Asa si? De ce?? -Ca sa nu ma fac de ras mai! Iti dai seama ce se va intampla daca aia de la mine din scoala ar afla?? [ speriata ] -Pfff…[ oftand ] Bine…Lasa ca ma duc eu sa le duc comenzile la clienti. -Ok! Multumesc mult…Iti raman datoare.
Seful lor, vazand ca se intampla ceva ciudat, vine incet pe la spatele lor si tipa:
-Ce draci de’amiaza se intampla aici?! [ incrucisandu-si mainile ] Chiyo, de ce nu muncesti? Si tu Mark!? -Pai….aa…sefu…sa stiti… [ se balbai Chiyoko ] -Nici nu vreau sa aud, sigur este o mare tampenie! [ nervos ] Mark! Treci la treaba ta din bucatarie. -Am inteles sefu! [ fugind in bucatarie ] -Chiyo…[ calm ] …Imi poti spune ce pielea mea, faci pe vine, jos, dupa tejghea? -Ma ascund…nu vreau sa ma vada… -Da…Nu vrei sa iti mai primesti salariul. -Nuuu! Nu e astaaa… -Chiyo…[ calm ] Sti de ce esti angajata? -Da… -Se pare ca nu! [ tipand ] Esti platita sa servesti lumea si sa le iei comenzile! Nu sa te joci dupa tejghele! -Nu, domnule…ati inteles gresit…eu de fapt… -De fapt, iti iei tava [ luand tava de pe tejghea si intinzand-o catre ea ] si servesti lumea! [ nervos ] -Dar… -Acum!! [ tipand ] -Bine… [ plecand ] -Doamne, deci daca ma mai enervez o data, imi va aparea riduri. [ plecand sa ii inspecteze si pe ceilanti ]
Chiyoko ajunge la masa unde statea Yuki si prietenul sau Ryo.
-Va pot lua comanda domnule? [ spuse Chiyoko stand cu capul in jos ]
In gandul lui Chiyoko:”Te rog, nu te uita in sus…nu te uita in sus…”
-Da…as vrea o dasta [ aratand cu degetul pe meniu ] Si prietenul meu… -Vreau o cola! -Ok…va voi aduce imediat comenzile…
Yuki se uita in sus:
-Chiyoko! [ tresarind speriat ] Ce cauti tu aici?! [ aratand cu degetul ] -Muncesc…
Intr-un scurt timp, fata aduce bauturile celor 2 si le pune pe masa.
-Tu lucrezi aici? [ uitandu-se la ea, din cap pana in picioare ] In tinuta asta?? -Da…Trebuie sa supravietuiesc…Sa imi castig existenta… PERSONAJELE CARE VOR APAREA MAI DES:
Chiyoko in uniforma:
Cainele Max:
Seful lui Chiyoko:
Yuki , colegul lui Chiyoko:
Ryo:
Leyla:
Maia:
| |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Dum Oct 17, 2010 3:57 pm | |
| Defapt,nu exista numai ea aici So,here we go: Prologul-a fost interesant Prima parte/capitol-ei bine are un inceput cam "alert".Ai multe propozitii scurte,vrei sa spui cat mai multe,desi totul tinde sa para usor plictisitor. A doua parte/cap-mi-a placut ^^ Ce am observat in fiecare parte,scrii ce face personajul in paranteze.Ex: -Unde naiba e laptele?! [ se uita mai atenta ]Cel mai bine ar fi sa pui virgula dupa replica personajului si sa spui ce face[parantezele arata aiurea] Ei bine cam atat Astept sa vad ce urmeaza. Ja ne | |
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Lun Oct 18, 2010 10:25 pm | |
| Ah...multumesc de pareri, dar parantezele acelea, nu le voi schimba. Mie imi plac asa cum sunt ^_^
Dupa ce termina orele ei de serviciu, se duce la vestiar ca sa se schimbe de uniforma in hainele ei. Dupa ce termina, se indreapta catre casa unei femei unde il tinea pe Max ( cainele ) la ea. Ajungand acolo Chiyoko suna la poarta:
-Sunt Chiyoko. Am venit sa il iau pe Max doamna. -Sigur, intra draga mea. [ spuse vocea de pe partea cealanta ]
Chiyoko intra in curte, apoi se indreapta catre casa femeii. Deschizand usa, Max sare direct pe ea, trantind-o jos.
-Se pare ca ia fost tare dor de tine… [ spuse femeia ] -Maxii…Maxiii…gata, baietee
Cainele fericit dadea din coata si o lingea pe fata. Chiyoko se ridica, apoi femeia ii da zgarda fetei dupa aceea il pune cainelui.
-Multumesc ca ati avut inca o data grija de Max, doamna. -Intodeauna Chiyo. [ zambind ] a fost o placere sa il tin la mine. Nu uita, ca daca ai nevoie de ceva, poti veni oricand la mine sa mi-l ceri. -Da doamna, o sa va anunt cand il voi mai aduce pe Max. [ iesind din casa ] Va multumesc inca o data. Sa mergem Maxi. -Wof! [ cainele latra bucuros ] -Noapte buna. Si Chiyo…ai nevoie de bani? Te descurci? -Da…acum sunt bine. Va multumesc… -Aveti grijaaa!
Fata iese din curte, inchizand apoi poarta. Cei 2 se indreapta catre casa. In drum spre strada intunecata, Chiyoko ii da drumul lui Max din zgarda:
-Hai baiete…Sa nu te indepartezi! [ zambind ]
Cainele alearga mai inainte cu cativa pasi, pana cand nu se mai vedea. Pe aceeasi strada mai in spate, era si colegul ei Yuki care se ducea la un rpieten pentru seara jocurilor:
-Ok, amice! Sunt in drum spre tine. Vorbim. Dabea astept seara jocurilor! Pa. [ spuse Yuki inchizand telefonul ] Aia e Chiyoko? [ uitandu-se mai bine in fata ] Ce naiba cauta la 9 seara singura pe strada?
In timp ce ei 2 mergeau, dintr-o data vine un barbat imbracat in negru pe la spatele lui Chiyoko punandui mana la gura si tarand-o dupa blocuri. Yuki vazand asta, fuge repede catre cei 2. Fata era lipita de zid, iar barbatul o ameninta cu catitul spre ea, spunandu-I sa ii dea toti banii pe care ii are la ea altfel o va pati mai rau. Yuki statea dupa un zid asteptand sa faca o miscare pentru ai sari in ajutor. In acel moment, fata a tipat. Auzind cainele glasul fetei si simtind ca I se intampla ceva, Max se indreapta catre ea alergand apoi sarind pe spatele barbatului care era langa Chiyoko.
| |
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Mar Oct 19, 2010 1:29 am | |
| Ce iti place sa lasi lumea in suspans...=))
Astept nextu` :) | |
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Mar Oct 19, 2010 8:02 pm | |
| Ma bucur ca iti place..aveti rabdare acum...astept muulteee coomuri | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Dum Oct 24, 2010 3:18 am | |
| Interesant capitol,ma intreb ce va pati Chiyoko. Si legat de propoziitle incidente,e problema ta cum le scrii. Cam atat pe moment.Ja-ne!
| |
| Subiect: Re: Ingerul intunecat Sam Noi 06, 2010 6:03 pm | |
| Capitolu asta e cam sec... T_T
La scoala, dupa ce se termina orele, Chiyoko se duce pana la baie sa se aranjeze. La baie vin Leyla si Maia:
-Te faci frumoasa pentru Yuki ? [ spuse Leyla stand cu mainile incrucisate ] -Poftim? [ intorcandu-se ] Nu! -Hai Chiyoko…recunoaste. Iti place de Yuki. Si oricum, nu te mai osteni atata sa te faci frumoasa ca el nu se va uita la tine, nici intr-un milion de ani! [ spuse Leyla ] -Imi zici mie ca imi place de el, dar nu esti tu cea care il place? -Cum? [ auzind asta, Leyla isi chiama celelante 2 marionete ale iei. Hikary si Karin ] Ati auzit fetelor? Ia veniti aici, sa va spuneti parerea.
Cele 2 fete vine la Chiyoko, iar Hikary o apuca de mana dreapta si Karin de mana stanga strangado tare de maini. Leyla de apropie de Chiyoko:
-Ar fi bine sa stai departe de Yuki al meu, ca altfel o vei incurca orfano. Ai priceput?
Chiyoko enervandu-se din ce in ce mai tare, se zbate incercand sa scape din stramsorile lui Hikary si Karinei. Dar nimic. Cele 2 fete o strangea prea tare pe fata. Leyla ii pune mana pe umarul lui Chiyoko si ii da un pumn zdravan in burta, facand-o pe fata sa nu mai poata sta in picioare iar Karin si Hikary ii dadu drumu sa cada jos.
-Asta este ceea ce meriti. Si sa te inveti minte, sa stai departe de Yuki al meu. [ spuse Leyla dandu-I un picior in burta ] Dute si adu o galeata Karin. Apoi sa o umpli cu apa.
Karin se duse sa ia o galeata apoi o umplu de la ghiuveta cu apa. Dupa ce era plina galeata, io dadu lu Leyla. Fata o ridica, apoi o varsa toata peste Chiyoko.
-Nenorocito! [ tipa Chiyoko ]
Leyla o apuca pe Chiyoko de par si o ridica in sus apoi ii da o pala peste fata, urmata de un picior un burta. Chiyoko era lata la pamant si uda.
-Leyla, al trebui sa plecam..poate vine cineva. [ spuse Maia cam speriata ]
Fetele fugira de acolo imediat, iar Chiyoko ramasese acolo pe jos. Timpu trecu iar Chiyoko nu mai aparu sa vina la casa femeii sa il ia pe Max. [ cainele ei ] Asa ca, suna la amicul ei, Yuki sa intrebe de Chiyoko:
-Alo? -Da… -Chiyoko a iesit de la scoala? -Am…da…noi am terminat orele acum vreo 2 ore…De ce? -Trebuia sa ajunga la mine la ora 1, ca sa vina sa il ia pe Max. Si nu a mai aparut. Ea de obicei isi tine cuvantul si cand spune ceva, asa ramane. Niciodata nu a mai intarziat asa… -Poate a ramas cu niste fete la discutii. -Nu are cum…daca era ceva, ma suna si imi spunea… -Aham… -Te poti duce la scoala sa vezi daca e pe acolo? Poate cine stie…a ramas la biblioteca… -Ok, doamna. Ma voi duce. [ inchizand telefonul ]
Zis si facut. Yuki pleaca in drum spre scoala. Ajungand acolo, o cauta pe Chiyoko peste tot: pe holuri, la biblioteca, la informatica…dar nimic. Nu o gaseste nicaieri.
-Unde nu am mai cautat…? Aha! In baie!
Yuki se duce in baie la fete de langa clasa lor. Intra pe usa incet, apoi se uita imprejur si o vede pe Chiyoko pe jos. Baiatul speriat se indreapta catre ea, puandu-se in genunchi, poi luandu-I capul fetei si puanu-l pe picoarele lui:
-Hei, Chiyoko…trezirea! Ce sa intamplat? [ dandu-I o palma peste fata ] -A? [ nedumerita ] -De ce esti aici? Ce sa intamplat? -Nimic… [ incercand sa se ridice ] -Stai sa te ajut… -Nu ma atinge!!
Chiyoko se indeparteaza de Yuki si merge inaintea lui. Ajungand la casa femeii, fata suna la poarta:
-Am ajuns doamna…ii puteti da drumul lui Max. -Chiyoko?! Ce sa intamplat de nu ai venit?? -Eh…am patit o chestie, nu prea grava…nu e motiv sa va ingrijorati…stati calma. -Bine…daca tu spui…
Poarta de deschide, iar Max sare pe Chiyoko. Catelul vazand ca fata nu mai este asa energica cum era ea inainte cu el, incepe sa se uite ciudat la Yuki care merse cu ea tot drumul.
-De ce se uita cainele asta asa la mine? -Da ce ma intrebi pe mine? -Cei cu tine Chiyoko? [ luando de brat si tragand-o la el ]
Vazand asta, Max sare intre cei 2 si incepe sa il maraie pe Yuki. Chiyoko ii intoarce spatele baiatului si inainteaza in pasi.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ingerul intunecat | |
| |
| | | | Ingerul intunecat | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |