Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? | |
|
+3Itachi+Andreea ♫ Pukkedy ♫ lavy98 7 participanți | Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? Vin Iul 16, 2010 1:34 am | |
| 1. Unde iesiti mai des? a.La un restaurant b.la un mci sportiv c.la o plimbare in aer liber d.la un film 2.Care este primul lucru pe care ti la oferit? a.o invitatie pt 2 persoane la un restaurant cu taitei b.un sarut c.o panorama uimitoare a.....norilor d.o esarfa 3.Doua trasaturi: unu a ta si una a lui! a.rusinoasa - copilaros b.visatoare - matur c.indrazneata - inteligent d.increzatoare - tacut 4.Unde va-ati cunoscut? a.la scoala b.la scoala c.la o competitie [concurs] d.sutem in aceeasi clasa...deci... 5.Cum te alinta? a.ubyta b.un fel de prescurtare a numelui c.gagika d.pe nume A - Naruto & Hinata - In relatia voastra conduce el.Il iubesti prea mult ca sa ii spui asta, si iti place sa il vezi feicit. Cand iesiti in oras, vrea ca toata lumea sa va observe. in schimb tu ejti mai tacuta, iar el mai vorbaret. B - Sasuke & Sakura - El vrea sa iti dea impresia ca nu te iubeste, caci nu vrea sa te raneasca. Chiar daca nu o arata, fii sigura ca tine la tine! C - Shikamaru & Temari - Cand se afiseaza cu tine in public, mai mult pareti amici decat iubiti. Dar cand sunteti singuri, face orice ca sa iti arate cat de mult te iubeste, recompensand faptul ca nu face asta defata cu toata lumea. D - Neji & TenTen - Daca iti convingi pretenul sa iesiti in oras, e sarbatoare! De obicei refuza mai orice. In afara de asta sunteti un cuplu reusit! Dar sunt unul opusul celuilalt! | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? Vin Iul 16, 2010 4:17 pm | |
| B - Sasuke & Sakura - El vrea sa iti dea impresia ca nu te iubeste, caci nu vrea sa te raneasca. Chiar daca nu o arata, fii sigura ca tine la tine! | |
| | | Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: Re: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? Vin Iul 16, 2010 4:24 pm | |
| C - Shikamaru & Temari - Cand se afiseaza cu tine in public, mai mult pareti amici decat iubiti. Dar cand sunteti singuri, face orice ca sa iti arate cat de mult te iubeste, recompensand faptul ca nu face asta defata cu toata lumea. | |
| | | georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? Vin Iul 23, 2010 5:41 pm | |
| B - Sasuke & Sakura - El vrea sa iti dea impresia ca nu te iubeste, caci nu vrea sa te raneasca. Chiar daca nu o arata, fii sigura ca tine la tine! | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? Sam Iul 24, 2010 12:36 am | |
| | | Alexia Maria ● Baby ●
Mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/08/1997 Data de inscriere : 19/08/2011 Varsta : 27 Localizare : Suceava Joburi/Distractii : Sa compun,sa cant, sa cunosc noi persoane,sa calatoresc,sa-mi traiesc viata Stare de spirit : ganditoare,plina de idei Anime-uri preferate : Naruto, bleach, vampire diaries, etc.
| | | | Antonia von Kuran ● Baby ●
Mesaje : 15 Puncte : 33 Reputatie : 0 Data nasterii : 17/02/1997 Data de inscriere : 22/07/2012 Varsta : 27 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Love Anime-uri preferate : Vampire Knight
| Subiect: Re: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? Dum Iul 22, 2012 3:01 am | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? | |
| |
| | | | Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |