| Ce personaj din Vocaloid esti? | |
|
+8RinMi♫♪ 666 Anime Fan Art Blade Kid georgiana12 andre97andre Dydee lavy98 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iul 16, 2010 3:07 am | |
| 1.Care este culoarea ta preferata? a.rosu b.albastru c.verde d.portocaliu e.galben f.roz g.purpuriu h.verde 2.Care este muzica ta preferata din Vocaloid? a.World Is Mine. b. Dancing Samurai. c. Cantarella d. Gumiracle e. Meltdown f. Just Be Friends. g. Servant Of Evil. h. Crimson 3.Ce fel de mancare iti place cel mai bun? a.Bananeeeeeeeeee!Yum b.Imi plac legumele c.Poerocale FTW! d. e.Inghetata,desigur! f.....sau bea(Shake) g.Ce mananca un samurai? h.Hmmmm........nu stiu 3.Care e Vocaloidul tau favorit? a.Vocaloid1 Meiko b. Vocaloid1 Kaito c. Vocaloid2 Miku d. Vocaloid2 Rin e. Vocaloid2 Len f. Vocaloid2 Luka g. Gackpoid Gakupo h. Megpoid Gumi 4.Care este stilul tau favorit? a.cozi scurte. b. Twintails lung. c. Părul scurt. d. O scurtă coadă de cal. e. Scurt-ISH păr. f. . g. Doar părul lung. h. Shortish păr ... cu o panglică! 5.O persoana importanta pentru tine este.....? a.Fratele meu! b. Sora mea! c. Prietenii mei. d. Eu! e. Nu ştiu. f. Familia mea. g. ... samuraaaaii! h. Toată lumea! 6.Cum te imbraci? a.Haine samurai. b. Fuste, cravate, etc c. Îmi place pantaloni scurţi şi panglici! d. Pantaloni scurţi şi legături. e. haine Faaashionable! f. Haine sexy! : D g.Marame şi pantaloni. h. Am stilul meu propriu. 7.Daaa!Ai terminat testul! a.Woooooo! b.Stiu,stiu. Rezultate: Majoritatea A: Felicitariiii!Esti Meiko Haigo! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea B: Fekicitari!Esti Miku Hatsune! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea C: Felicitari!Esti Rin Kagamine! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea D: Felicitari!Esti Len Kagamine! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea E: Felicitari!Esti Luka Mogurine! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea F: Felicitari!Esti Gakupo Kamui! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea G: Felicitari!Esti Gumi! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: AnimeMajoritatea H: Felicitari!Esti Kaito Shion! What Vocaloid Are You?Hosted By theOtaku.com: Anime | |
|
| |
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iul 16, 2010 4:00 am | |
| Majoritatea G: Felicitari!Esti Gumi!
| |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iul 16, 2010 1:41 pm | |
| Mie mi-a iesit majoritatea E.Sunt Luka Megurine | |
|
| |
andre97andre ● Baby ●
Mesaje : 28 Puncte : 40 Reputatie : 1 Data nasterii : 02/10/1997 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Prin Romania Joburi/Distractii : Volei, role etc Stare de spirit : . Anime-uri preferate : ...
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iul 16, 2010 5:47 pm | |
| Majoritatea E: Felicitari!Esti Luka Mogurine! | |
|
| |
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iul 23, 2010 5:38 pm | |
| Majoritatea F: Felicitari!Esti Gakupo Kamui!
| |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Sam Iul 24, 2010 12:38 am | |
| Majoritatea C: Felicitari!Esti Rin Kagamine! | |
|
| |
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iul 30, 2010 3:05 am | |
| Gakupo Kamui! Da e dragutza Ador testele: NU CELE DE LA SCOALA NU LE SUPORT" | |
|
| |
666 ● Baby ●
Mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0 Data nasterii : 10/11/1995 Data de inscriere : 27/08/2010 Varsta : 29 Localizare : Hell Joburi/Distractii : Nimic. Stare de spirit : Bored. Anime-uri preferate : Vei afla, curand.
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Aug 27, 2010 11:24 pm | |
| | |
|
| |
RinMi♫♪ ● Baby ●
Mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/08/1996 Data de inscriere : 12/05/2011 Varsta : 28 Localizare : In cosmos Joburi/Distractii : Sa desenez si sa dansez Stare de spirit : Huuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh Anime-uri preferate : Destule
Foaie de personaj Varsta: 14 ani Trecut: O fata ce nu si-a cunoscut niciodata familia crescand pe strada, la varsta de 10 ani a aflat ca sar putea sa aiba un frate geaman. Ea a fost gasita de catre Fratia Spadasinilor ce era formata din orfanii asasini ce vroiau sa apere pe toti cei saraci, dupa un an. Acolo a fost acceptata ca fiind o membra a "familiei". Prezent: Acum ea este cel mai de temut asasin din fratie, cea mai buna prietena a ei a aflat ca este fica unui om bogat, care de fapt nu era tatal ei, fiind obligata sa il serveasca, iar cel mai de incredere om al acestui bogatas era fratele ei.
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Joi Mai 12, 2011 11:50 pm | |
| Testul e gresit, la majoritatea h ar trebui sa fie gumi iar la majoritatea g Gakupo. Congratulations, your result has been determined. You share this result with 16% of our members. Iar aici mi-a iesit Gumi. | |
|
| |
02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Iun 10, 2011 3:53 am | |
| Frumos...Je e singurul Kaito din zona. | |
|
| |
Alexia Maria ● Baby ●
Mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/08/1997 Data de inscriere : 19/08/2011 Varsta : 27 Localizare : Suceava Joburi/Distractii : Sa compun,sa cant, sa cunosc noi persoane,sa calatoresc,sa-mi traiesc viata Stare de spirit : ganditoare,plina de idei Anime-uri preferate : Naruto, bleach, vampire diaries, etc.
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Vin Aug 19, 2011 1:36 am | |
| Majoritatea B: Fekicitari!Esti Miku Hatsune! | |
|
| |
RinVocaloid ● Baby ●
Mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/10/1998 Data de inscriere : 29/10/2011 Varsta : 26 Localizare : Botosani Joburi/Distractii : Baschet,Desenatul Stare de spirit : Prietenoasa,Vesela Anime-uri preferate : Rosario Vampire,Shugo Chara, Kaichou wa maid sama , Rave master
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Sam Oct 29, 2011 6:44 pm | |
| Majoritatea C: Felicitari!Esti Rin Kagamine!
| |
|
| |
Antonia von Kuran ● Baby ●
Mesaje : 15 Puncte : 33 Reputatie : 0 Data nasterii : 17/02/1997 Data de inscriere : 22/07/2012 Varsta : 27 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Love Anime-uri preferate : Vampire Knight
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? Dum Iul 22, 2012 2:59 am | |
| 1 - F 2-F 3-F 4-C 5-G 6-F 7-F 8-B REZULTATUL MEU ESTE:Gakupo Kamui! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce personaj din Vocaloid esti? | |
| |
|
| |
| Ce personaj din Vocaloid esti? | |
|