| Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? | |
|
+5andre97andre Itachi+Andreea ♫ Pukkedy ♫ Dydee lavy98 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Vin Iul 16, 2010 1:18 am | |
| Raspundeti la intrebarile de mai jos: 1. Baiatul tau perfect este: a) Dragutz, puternic b) Aratos, viclean c) Aratos, indiferent d) Iubitor de animale, agil c) Lenes, indiferent 2. Parul lui sa fie: a) Blond b) Negru c) Roscat d) Brunet e) negru-maroniu 3. Fata lui arata asa: a) :D b) 8) c) :| d) ;) e) :roll: 4. Ce iubeste cel mai mult: a) taiteii b) popularitatea c) ursuletul lui de cand era mic d) cainele lui e) sa stea de geaba 1. Cel mai mult te potrivesti cu Naruto.Baiatul tau perfect e amuzant, distrat si puternic. Iti place sa fie vesel si puternic tot odata ( ca sa te apere) 2. Cel mai mult te potrivesti cu Sasuke.Tipul teu de baiat perfect este atragator, popular si foarte puternic. 3. Baiatul tau perfect este Gaara.Iti plac baietii retrasi si mai misteriosi. 4. Baiatul tau perfect este Kiba. Tie iti pl baietii care iubesc animalele in special cainii si care sunt prietenosi. 5. Baiatul tau perfect e Shikamaru. Iti plac baietii indiferenti si care stiu sa isi piarda timpu ( el e expert). | |
|
| |
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Vin Iul 16, 2010 1:41 am | |
| 1. Cel mai mult te potrivesti cu Naruto.Baiatul tau perfect e amuzant, distrat si puternic. Iti place sa fie vesel si puternic tot odata ( ca sa te apere) | |
|
| |
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Vin Iul 16, 2010 4:14 pm | |
| 2. Cel mai mult te potrivesti cu Sasuke.Tipul teu de baiat perfect este atragator, popular si foarte puternic. | |
|
| |
Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Vin Iul 16, 2010 4:20 pm | |
| 1. Cel mai mult te potrivesti cu Naruto.Baiatul tau perfect e amuzant, distrat si puternic. Iti place sa fie vesel si puternic tot odata ( ca sa te apere) | |
|
| |
andre97andre ● Baby ●
Mesaje : 28 Puncte : 40 Reputatie : 1 Data nasterii : 02/10/1997 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Prin Romania Joburi/Distractii : Volei, role etc Stare de spirit : . Anime-uri preferate : ...
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Vin Iul 16, 2010 5:48 pm | |
|
| |
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Vin Iul 23, 2010 5:36 pm | |
| 2. Cel mai mult te potrivesti cu Sasuke.Tipul teu de baiat perfect este atragator, popular si foarte puternic.
| |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Sam Iul 24, 2010 12:40 am | |
| 4. Baiatul tau perfect este Kiba. Tie iti pl baietii care iubesc animalele in special cainii si care sunt prietenosi. | |
|
| |
Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Dum Iul 25, 2010 9:53 pm | |
| 3. Baiatul tau perfect este Gaara.Iti plac baietii retrasi si mai misteriosi. | |
|
| |
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? Lun Iul 26, 2010 12:02 am | |
| NU SE POATEEEE 4. Baiatul tau perfect este Kiba. Tie iti pl baietii care iubesc animalele in special cainii si care sunt prietenosi. Adc mi se pare cam uratel. Nush!!! Asta e. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? | |
| |
|
| |
| Cu ce personaj din Naruto te potrivesti? | |
|