Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ce personaj masculin din Naruto esti? | |
|
+6georgiana12 Blade Kid Itachi+Andreea ♫ Pukkedy ♫ Dydee lavy98 10 participanți | Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Iul 16, 2010 12:52 am | |
| Stiu ca toate suntem fete dar totusi nu sunteti curioase ce personaj masculin din Naruto sunteti? 1.Caracterizeaza-te in doua cuvinte... a)ambitios, puternic b)razbunator, tradator c)nepasator, diabolic d)lenes, inteligent 2.Care sunt culorile tale preferate? a)portocaliu, albastru b)albastru, rosu-alb c)rosu d)verde, negru 3.Cum iti petreci timpul? a)Antrenandu-ma, ca in viitor toata lumea sa ma respecte! b)Innebunind toate fetele cu sexapill-ul meu.. c)Ucigand, omorand, depinde.. d)Stand...Nu prea am chef de nimic.. 4.Motto-ul tau! a)Credeti-ma! b)Mori si lasa-ma! c)idem B d)Mi-e somn... 5.Descrie fata perfecta pentru tine, in 3 trasatuiri.. a)puternica, ambitioasa, ochi verzi b)- c)idem B d)ochi verzi, puternica, cu o personalitate pe masura 6.Care este materia ta preferata? a)sport b)istorie...tot ce tine de trecut.. c)geografie...in special ce tine de desert d)pauza Majoritatea A - Naruto - Esti o persoana puternica, ambitioasa, cateodata cam scapi de sub control, dar esti OK. Cand cineva vrea sa te provoace, e vai de capul lui...dar si de al tau. Majoritatea B - Sasuke - Esti o persoana razbunatoare, puternica, matura, care si-a pierdut copilaria urand si dispretuind. Iti sunt antipatici cei care sunt mai buni decat tine, si ii zdrobesti pe cei care nici macar nu te ajung. Majoritatea C - Gaara - Ai o fire a naibii de cruda. Esti insensibil, nepasator si diabolic. Daca ar fii dupa tine, ar trebui sa moara toti oamneii ca sa te simti tu bine. Ii detesti pe cei care au tupeu si se baga in seama cu tine, mai ales fetele care se dau la tine. Majoritatea D - Shikamaru - Esti inteligent, ai tactici impresionante, dar esti lenes. Nici in ruptul capului nu vei face ceva pe care sa ti-o spuna cineva. Iti plac fetele tupeiste, ambitioase si adori sa stai sa te uiti pe cer, la nori, sau sa stai la calculator, etc. | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Iul 16, 2010 1:44 am | |
| Majoritatea A - Naruto - Esti o persoana puternica, ambitioasa, cateodata cam scapi de sub control, dar esti OK. Cand cineva vrea sa te provoace, e vai de capul lui...dar si de al tau. Seman si cu Shikamaru.:P | |
| | | lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Iul 16, 2010 1:47 am | |
| A sa pun si eu cu cine seman:
Majoritatea B - Sasuke - Esti o persoana razbunatoare, puternica, matura, care si-a pierdut copilaria urand si dispretuind. Iti sunt antipatici cei care sunt mai buni decat tine, si ii zdrobesti pe cei care nici macar nu te ajung. | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Iul 16, 2010 1:48 am | |
| Daca stau bine sa ma gandesc seman cu fiecare dintre ei dar nu la toate. | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Iul 16, 2010 4:21 pm | |
| Sasuke - Esti o persoana razbunatoare, puternica, matura, care si-a pierdut copilaria urand si dispretuind. Iti sunt antipatici cei care sunt mai buni decat tine, si ii zdrobesti pe cei care nici macar nu te ajung. | |
| | | Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Iul 16, 2010 4:29 pm | |
| Majoritatea A - Naruto - Esti o persoana puternica, ambitioasa, cateodata cam scapi de sub control, dar esti OK. Cand cineva vrea sa te provoace, e vai de capul lui...dar si de al tau. | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Sam Iul 24, 2010 12:45 am | |
| Majoritatea C - Gaara - Ai o fire a naibii de cruda. Esti insensibil, nepasator si diabolic. Daca ar fii dupa tine, ar trebui sa moara toti oamneii ca sa te simti tu bine. Ii detesti pe cei care au tupeu si se baga in seama cu tine, mai ales fetele care se dau la tine. Nu seman decat putin cu Gaara ,dar asta e... | |
| | | georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Sam Iul 24, 2010 3:35 am | |
| Majoritatea B - Sasuke - Esti o persoana razbunatoare, puternica, matura, care si-a pierdut copilaria urand si dispretuind. Iti sunt antipatici cei care sunt mai buni decat tine, si ii zdrobesti pe cei care nici macar nu te ajung.
| |
| | | Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Dum Iul 25, 2010 9:45 pm | |
| Majoritatea C - Gaara - Ai o fire a naibii de cruda. Esti insensibil, nepasator si diabolic. Daca ar fii dupa tine, ar trebui sa moara toti oamneii ca sa te simti tu bine. Ii detesti pe cei care au tupeu si se baga in seama cu tine, mai ales fetele care se dau la tine. am o fire a naibii de cruda!!foarte adevarat! | |
| | | mira2399 ● Baby ●
Mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Data nasterii : 23/04/1999 Data de inscriere : 13/02/2011 Varsta : 25 Localizare : pitesti Joburi/Distractii : muzica, manga desen, dans, fotbal, calculator....... Stare de spirit : :-) Anime-uri preferate : Naruto, Vampire knight, Pokemon, Bakugan, Blech, Death note, Shaman king............
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Dum Feb 13, 2011 8:27 am | |
| Stiu ca e de baieti, dar eu am fost mereu o baietoaica de mica. Am majoritatea a). As fi preferat b) sau c). Ei sunt tari. | |
| | | sakura haruno ● Baby ●
Mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Data nasterii : 22/10/1996 Data de inscriere : 23/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Prahova Joburi/Distractii : scoala Stare de spirit : foarte bine Anime-uri preferate : naruto
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Sam Apr 23, 2011 8:55 pm | |
| Sasuke-Esti o persoana razbunatoare, puternica, matura, care si-a pierdut copilaria urand si dispretuind. Iti sunt antipatici cei care sunt mai buni decat tine, si ii zdrobesti pe cei care nu te ajung. | |
| | | RinMi♫♪ ● Baby ●
Mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/08/1996 Data de inscriere : 12/05/2011 Varsta : 28 Localizare : In cosmos Joburi/Distractii : Sa desenez si sa dansez Stare de spirit : Huuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh Anime-uri preferate : Destule
Foaie de personaj Varsta: 14 ani Trecut: O fata ce nu si-a cunoscut niciodata familia crescand pe strada, la varsta de 10 ani a aflat ca sar putea sa aiba un frate geaman. Ea a fost gasita de catre Fratia Spadasinilor ce era formata din orfanii asasini ce vroiau sa apere pe toti cei saraci, dupa un an. Acolo a fost acceptata ca fiind o membra a "familiei". Prezent: Acum ea este cel mai de temut asasin din fratie, cea mai buna prietena a ei a aflat ca este fica unui om bogat, care de fapt nu era tatal ei, fiind obligata sa il serveasca, iar cel mai de incredere om al acestui bogatas era fratele ei.
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? Vin Mai 13, 2011 12:24 am | |
| Majoritatea D - Shikamaru - Esti inteligent, ai tactici impresionante, dar esti lenes. Nici in ruptul capului nu vei face ceva pe care sa ti-o spuna cineva. Iti plac fetele tupeiste, ambitioase si adori sa stai sa te uiti pe cer, la nori, sau sa stai la calculator, etc.
Mda... seamanam. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce personaj masculin din Naruto esti? | |
| |
| | | | Ce personaj masculin din Naruto esti? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |