| Academia Vrajitorilor | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 3:20 pm | |
| Cap 1:Baiatul misterios Era o zii obisnuita in Japonia.Regina noptii isi facea aparitia pe cerul noptii intunecat si noros.Karen era in camera ei ascultand muzica la casti si citind o revista de moda.Karen avea o presimtire neprevazuta si totusi in acelasi timp ciudata care avea sa se intample in urand.Dintr-o data pr fereastra alba acoperita cu o perdea transparenta violet,imprimata cu flori roz de crin era sa se vada o umbra mai ciudata pe o creanga a unui copac.Fata incerca sa se uite mai atent dar observa ca era un baiat desii nu il putea vedea din cauza intunericului.Fata incerca sa se aproprie dar era intrerupta de o ciocanitura la usa iar baiatul a disparut intr-un nor de fum.Ea era neobisnuit de surprinsa cum a putut dispare dintr-o data acel baiat. -Draga mea te simti bine? -Ah mama tu erai.........mai speriat! -Putem sa discumtam in living impreuna cu tatal tau si cele doua suroti ale tale? -Da sigur.....vin imediat. Mama ei a coborait in living urmata de Karen care se tot gandea la acel baiat misterios.O mutime de ganduri ii turba capul.Cine era el?Ce facea langa ferestra mea?Dece a aparut fara sa vorbeasca cu mine?Astfel de intrebaru o preocupa pe micuta Karen care habar nu avea cine era el si ce vroia de la ea.Dar linistea a fost intrerupta de voce tatalui ei care parea ca avea sa spuna ceva important. -Draga mea,maine te vom duce intri-o scoala publica care se numeste Acaemia Vrajitorilor. -Tata doar nu vorbesti serios.....eu nu am nici o putere! -Ba da fiica mea si inca ai doua puteri.......detii puterea focului si citesti gandurile.Spuse tatal cu un glas mandru si hotarat. -Si in plus merg si surorile tale impreuna cu tine. In acel moment am sarit in sus de bucurie pentru ca vin si surorile mele cu mine si inca pentru ca am doua puteri ce ar fii de asteptat sa am una.Dar si surorile mele au tot doua puteri fiecare.Nici nu ma asteptat fiin ca clanul nostru este foarte renumiti printre magicieni deoarece tatal nostru a fost campion mondial printre vrajitori impreuna cu mama noastra fiin invidiata de frumusetea ei. * * * Soarele si-a facut aparitia pe cerul senin si albastrui.Cele trei surori erau incantate ca merg toete trei impreuna si vor fii reginele scolii.Urcand in masina a prevazut pe cineva alergand printre crengi dar nu baga de seama crezand ca este doar o veverita.In masina spre drumul catre academie toate trei cantau un cantec special lor de fericire.Insfarsit drumul cel dureros de asteptare a luat sfarsit.Urcand pe scari s-au intalnit cu direcatoarea scolii fiind foarte surprinsa vazandune. -Deci astea sunt ficele tale superbe.........ai dreptate chiar sunt foarte frumoase. Directoarea le ducea pe cele trei fete in sala profesorilor cunoscundusi diriginta. Avea parul rosu ca sangele,lung si lasat pe spate.Ochii ei patrunzatori si intr-un roz destul de inchis ma face sa cred ca era o persoana foarte generoasa.Ne indreptam toti patru spre clasa.Intrand toate patru toti ochii si-au facut aparitia spre noi.Un baiat cu parul alb ca si fulgii de zapada car cad prima oara in an.Era superb de frumos.Cand m-a vazut parea uimit sa ma vad insa nu intelegeam dece.Diriginta se punea in catedra iar noi trei stateam in picioara. -Dragi copii acestea sunt cele trei surori Hereward.Spuse diriginta cu un ton politicos si calm.Eu incepeam sa imi prezint numele. -Numele meu este Karen Hereward iar puterea mea este sa detin focul si sa citesc mintile.La auzele mele baiatul a ramas cu gura cascata. Numele meu este Karin Hereward iar eu detin puterea Ghetii si pot vorbii u animalele.Spuse sora mea Karin. -Numele meu este Karina Hereward si detin puterea apei si pot controla oamenii.Spuse intrun ton nervos sora mea Karina fiind cea dura. Diriginta nea poftit pe fiecare cu cineva in banca.Pe mine m-a poftit sa stau cu acel baiat.Cand a auzit s-a rusinat tot rosu la fata.Orele au trecut iar el era toata ora rosu la fata.Vrand eu sa imi folosesc puterea i-am citit mintea uimitor el gandea acest lucru "Ce patetica e fata asta.Oare chiar crede ca m-am indragostit de ea?Nu m-asi indragosti niciodata de ea."Auzind acest lucru nu m-am putut abtine si am tresarit din banca iesit din clasa fugind si plangand neoprita spre etajul meu si a surorilor.Am tresarit in pat plangand cu hohote. Dintr-o data cineva a batut la usa nevrand sa ma ridic dar intr-un final am reusit.Deschizand usa nu imi venea sa cred pe cine am vazut..........el............. To be continued...... Personajele din acest capitol: 1.Karen Hereward:14 ani(personajul principal) Este o fata calma si iubitoare.Este intotdeuna generoasa dar cand cineva se pune cu ea intodeauna este aparata de sora ei Karina care tot timpul va avea grija de surioara ei.Ii place anotimpul iarna dar soarta ei a spus ca va detine puterea focului si este nascuta pe data 10 Decembrie fiind zodia Sagetator..De mica singurele ei prietene erau surorile ei care mereu o aparau ca si cum ea era sora cea micuta.Intr-o zii se va arata ca ea va fii un Arhangel indrumatorul ingerilor. 2.Karin Hereward:15 ani Karin este o fata care lupta pentru ce isi doreste si nu renunta niciodata.Ea iubeste foarte mult animalele de cand era mica si de acea era un dar a ei sa vorbeasca cu animalele.Iubeste la fel ca si mine anotimpul iarna dovedind ca suntem foarte asemanatoare.Cand cineva ia ce este de dreptul ei este ca si un uragan iar acest lucru este mostenit de la sora ei Karina.Este nascuta pe 20 Septembrie fiind in zodia feciara si chiar seamana cu una. 3.Karina Hereward:16 ani Stiu ca nu pare dura dar Karin este aproape mai mereu dura infara cand ii sunt ranite sentimentele.Karina este pazitoarea mea fiind cea care ma apara mai mereu de baieti.Eu fiind frumusetea familiei ea ma apara de baieti care flirteaza ca mine si asta se datoreaza ca la Karate,box si wresling(habarnam aca am scris bine).Karina de mica se antreneaza sa devina o mare luptatoare suferind foarte mult fiind antrenata de cel mai mare antrenor de lupte din Japonia.Ea este o campioana modiala si toti din familie suntem mandre de ea.Este nascuta pe 22 ianuarie cea ce dovedeste ca este zodia apei. 4.Ken Kazuma:14 ani Este un baiat dur si sensibil in acelasi timp.Est indragostit de Karen dar nu vrea sa recunoasca asta de acea stia ca ii va citii gandurile.El es un Kazuma iar de aceea este adversarul celor trei surori impreuna cu cei doi frati ai sai.Clanul Hereward si clanul Kazuma erau intodeauna rivale.El este nascut pe data 25 Octombrie fiind in zodia scorpion si chiar se comporta ca unul. 5.Lucy Hereward:30 ani Este mama grijulie a celor 3 fete.Este o luptatoare inascuta fiind campioana mondiala in lupta iar Karin a mostenit asta de la mama ei.Este iubitoare,calma si glumeata.Este nascuta in data 24 Iulie fiind in zodia Leu. 6.Layla Tatsumy:25 ani Este diriginta fetelor si este profesoara de japoneza.Este foarte asemanatoare ca si mama lor deoarece erau cele mai bune prietene.Este nascuta pe data 25 Iunie fiin in zodia rac.
Ultima editare efectuata de catre lavy98 in Joi Iul 29, 2010 1:50 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 4:32 pm | |
| | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 7:23 pm | |
| Mersi......apreciez complimentul dar inca sunt pe la inceput si nu prea ma pricep cu povestile de aceea scriu sa avansez tot mai mult | |
|
| |
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 10:09 pm | |
| Hmm... E interesant si ideea pare buna dar se poate shy mai bine... Deci...am sa te critic putin.. Exprimarea ta nu e foarte clara , sa stii.Ai momente cand vorbesti din perspectiva ta si momente cand devii povestitoare , cea ce incurca mult cititorii. Acum voi critica doar acest aspect , sperand ca pe parcurs sa ti le corectezi singura.Dar daca nu...te ajut eu...la ce sunt bune prietenele...no ?? Astept next-ul..... | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 10:19 pm | |
| Aha multumesc pentru corectare.De aceea vroiam sa o postez si aici ca sa imi spuneti greselile mele oentru a ma corecta. | |
|
| |
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 10:20 pm | |
| Ehh..nu`s cine stie ce greseli..oricine le mai face.. | |
|
| |
Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Iul 28, 2010 11:02 pm | |
| foarte frumos fic-ul, imi place la nebunie btw..... baiatul ala, Ken, ai spus la descriere ca este in zodia Scorpion si ca se comporta ca unul, abia astept next-ul sa vad daca e adevarat... | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| |
| |
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Iul 29, 2010 2:12 am | |
| Etoo..nu vreau eu sa fiu maru' putred pentru ca nici eu nu pot spune ca ma pricep la scris,as avea cate ceva de zis: -Combini persoana a 3 a cu persoana 1 si nu e deloc ceva fain,trebuie sa te axezi pe o persoana la care sa scrii -Ai niste greseli gramatica,dar nu-i mare problema -Nu pricep cum Karen l-a recunoscut pe tipul acela ,de vreme ce ea noaptea nu i-a vazut fata[aici sunt confuza :?: ] Si in ultimul rand cred ca ar fi mai bine daca ti-ai descrie personajele in timp ce scrii,fara sa le faci o descriere "la borcan",ar fi mai interesant
Ei bine,sper ca nu te-a jignit comentariul meu si in caz contrar da-mi un PM si o sa-l sterg/modific. Spor la scris si multa inspiratie! :study: | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Iul 29, 2010 2:30 am | |
| Defapt chiar mar ajuta daca mi-ai spune greselile mele.Acum sa incerc sa raspund la lucruri care nu s-au inteles. -Da am observat si eu ca m-am bazat di pe persoana 1 si pe a 3 dar din urmatorul capitol ma voi straduii mai mult si cred ca ma voi baza pe persoana 1. -Scuze pentru greseli dar inca este primul meu fic si nu prea ma pricep inca. -Defapt nu Karen era cea care l-a recunoscut ce baiatul era surprins sa o mai revada inca odata.Karen se uita doar la cat de frumos era insa presimtea ceva ciudat la el.Dar asta le voi spune in urmatorul capitol. | |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Iul 29, 2010 2:38 am | |
| Ma bucur ca nu te-am suparat cu criticile ^^' Eh la greseli nu-i bai ,oricine are :) si multumesc de lamurire.
Acum toate fiind spuse ,astept urmatorul capitol ^_^
| |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Iul 29, 2010 2:40 am | |
| Nu e mult de asteptat maine dimineata voi face urmatorul capitol si apar mai multe personaje. | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Iul 29, 2010 3:39 pm | |
| Cap 2.La Mare Karen adormea pe patul moale si matasos dinmatase insa somnul ii era oprit de un ciocanit cu putere in usa.Karen nu vroia sa se ridice dar intr-un final s-a ridicat fortat.Se indrepta spre usa,isi rasucea cheia si o deschidea usor.Cand a privit uchii lui ca si chihlimbarul a ramas socata.Baiatul o privea insistent ca si cum a vrea sa o omoare.Karen era agitate si nu era aproape sora ei mai mare Karina.Cu o voce sfasietoare baiatul a indraznit sa spuna. -Vreau puterile tale!a spus Ken pe un ton dur si fara mila. -Nu pot sa fac asta..........sunt mostenite din nastere! Ken nici nu a lasat-o sa termine ce avea de spus deoarece a prinso de gat si a trantito de perete. -Daca nu imi dai pandantivul tau atunci te voi omora! -Nu ti-o voi da nici daca ma calca o turma de cai! In acel moment Karina a ajuns la locul destinatite iar ca sa nu faca mare necaz Karina si-a folosit puterea intrand in corpul lui Karen.Karina observand ca e in corpul lui Karen s tresarit furioasa. -Iati naibii painile de pe gatul meu!!!!!!!!!!!!!!!! -K..Karen tu esti?a intrebat Ken uimit. Karen sau mai bine zis Karina a sarit cad putea de repede in spatele prinzadul cu mainile rasucindu-le pe spatele lui tragandu-le cu putere. Ken a inceput sa tipe de durere pana a lesinat pe jos.Karen cu un ranjet malefic a ras diabolic ca un geniu malefic.Karina a observat ca nu mai avea ce sa faca si a iesit din corpul lui Karen.Karen nestiind ce se intampla a intrebato ce sa petrecut. -Aaaaa mai nimic doar te-ai lovit cu capul de usa iar eu te-am gasit pe jos.Karina nu vroia sa o minta dar nu putea sa spuna ca Ken a prinso de gat si a vrut sa o omoare.Karina i spunea vestea pe care le-a dato diriginta ca vor pleca astazi la mare.Karen a tresarit in sus de fericire.Si-a pregatit dresul ei preferat,samponul,balsamul,prosopul............. Mergand pe coridor s-a impiedicat de o scara,crezand ca v-a cadea Karen s-a agitat insa cineva a prinso lin de umeri.Karen intorcanduse a vazut un baiat fermecator ca si cum a vazut paradisul.Era un baiat cu capul intr-un negru inchis cu ochi intunecat care te captivau cand il priveai in ochi.Avea corpul bine facut si bine lucrat. -Aaaam......imi cer scuze........... -Nici o problema.Numele meu este Kaoru Kizuma. -Stai putin atunci esti fratele lui Ken? -Asa.Il cunosti pe pacostea de fratemio? Karen a dat din cam in afirmativ.Karen s-a grabit cu noul baiat pana l-a autobuz.Drumul a durat 3 ore iar Karen,Karin si Karina au cantat tot drumul.La sosire toti copii au coborat din autobuz sarind in sus de fericire.Fetele s-au dus in cabina lor iar baietii in cabina de alaturi.Cand au ajuns pe plaja baietii au ramas cu gura cascata.Intrand in apa Karen a simtit cum cineva o apuca picioare.Era Ken.Karen s-a inecat in apa in timp ce Ken O tine-a lin de sold.Niste lacrimi ii aparau pe obrazul fin al fetei.Ken observand asta s-a apropriat de fata ei si a sarutato pasional.................. To be continued P.S imi cer scuze pentru capitolul asta banal dar eram cam obosita si nu am avut imspiratie.Ma voi revansa eu. Noul personaj: Kaoru Kazuma:16 ani http://light.sunphoto.ro/photos/normal/18778479_XZXDZDOYY.jpgEste un baiat plin de viata,visator,glumet,responsabil si amabil.Nu ii place cand fratele lui mai mic Ken sa baga in toate si face ca nu ii pasa de nimic.Este nascut n data de 25 Mai fiind in zodia gemeni.El va fii indragostit de Karina. | |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Iul 29, 2010 10:23 pm | |
| Sfinte covrig Dar ce avea Ken cu saraca fata ?O loveste si apoi o saruta?!O_o Intorcandu-ne la realitate si netinand cont de greselile de gramatica[ca la ale mele nu ma uit] pot spune ca in unele locuri ai niste incurcaturi: "Karen era agitate si nu era aproape sora ei mai mare Karina."- probabil voiai sa zici ca nu era aproape de sora ei.[ori asta ori n-am inteles eu bine] "Karen cu un ranjet malefic a ras diabolic ca un geniu malefic."-se cam numeste pleonasm si mai e repetarea cuvantului "malefic". Ca pana acum sper ca postul meu sa nu te supere,fiindca n-o fac din rautate. Numai bine pana la urmatorul capitol | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Vin Iul 30, 2010 2:40 am | |
| Multumesc si in legatura cu chestia pe care nu ai inteleso. Defapt Karina a ajutato pe surioara ei mai mica deoarece a observato ca are probleme su nevrand sa nu se bage in toate.Si-a folosit puterea si a intrat in corpul Karinai iar ea era cea care a facut restul. | |
|
| |
Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mar Aug 03, 2010 5:51 pm | |
| foarte frumos fic, abia astept sa vad ce o sa se mai intample | |
|
| |
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mar Aug 03, 2010 5:56 pm | |
| foarte frum povestea.... Continua plizzz | |
|
| |
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mar Aug 03, 2010 8:57 pm | |
| Soooper...imi place in mare dar nu prea inteleg in amanunt capitolul si nu cred ca ar fi trebuit sa spui ca fratele lui Ken se va indragosti de Karina.Si apropo , stiu ca e cam tarziu pentru asa dar nu ai facut bine ca ai pus numele fetelor atat de asemanatoare Karen,Karina,etc...Tre` sa citesc de 2 ori ca sa stiu exact care fata e.Iar faza cu strangerea de gat cand KIarina a intrat in corpul lui Karen e cam fara sens si banala.Iar la sfarsit cand ai spus ca Ken a apuct-o de picioare pe Karen u ai spus ca ea s-a inecat.E o diferenta intee a ramane sub apa fara aer si a te ineca , adica a muri.Fii mai atenta cu exprimarea si cu greselile gramaticale , te rog eu moooolt.
Succces in continuare !! | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Aug 04, 2010 2:51 am | |
| Multumesc...................si scuze pentru greseli doar ca ma grabeam ca trebuia sa merg la alergat p.s:scuze ca a durat mult pana voi posta urmatorul capito doar ca eram la varumio si azi am venit.Eto......maine voi pune urmatorul capitol. | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Aug 04, 2010 8:24 pm | |
| Cap 3:Sirenal vine in ajutor. Intrand in apa Karen a simtit cum cineva o apuca picioare.Era Ken.Karen s-a inecat in apa in timp ce Ken O tine-a lin de sold.Niste lacrimi ii aparau pe obrazul fin al fetei.Ken observand asta s-a apropriat de fata ei si a sarutato pasional.................. Lui Karen ii placea la nebunie sarutul pe care i-a daruit Ken.Buzele lui erau dulci si in acelasi timp picante la fel ca si sarutul sau.Karen nu se abtinea sa nu ii raspunda la sarut lui Ken,dar fiindca dura de ceva vreme sarutul fata a ramas fara aer si s-a lasat lin sa o transporta apa tot mai departe de suprafata. Dupa vreo 2 minute ochii isi deschidea si o sirena venind in ajutor vedea. Nu ii venea sa creada ca vede pentru prima oara o asa superba sirena.Parul ei alb ca si perlele pluteau superb pe valul apei iar ochii ei ca si intunericul erau atat de patrunzatori ca te pierdeai in ei.Coada ei era de o talie perfecta nici prea groasa nici prea subtire.Culoarea ei era de un suberb albastru de caraibe.Sirena o atinse usor ca sa no sperie pe Karen dar ea adormea.Incepea sa sopteasca ceva de genul: -Sirena.......... La auzul vorbelor sirena era uimita ca inca sopteste cel putin un cuvant.S-a grabit l-a suprafata apei si a intins-o pe o piatra vindecatoare.Se zice ca cine se aseaza pe ea ii vindeca ranile. Karen a deschis putin ochii,si vazando pe sirena a tresarit speriata. -Esti o sirena asai?Sau am ajuns in rai? -Da sunt o sirena in carne si oase si..........nu nu esti in rai esti inca pe pamant atata timp cat vei invata sa inoti. Karen se apropria de sirena si a atinso pe coada ei cu un albastru de caraibe. -Aaaa da era sa uit.Numele meu este Liana.Sunt printesa sirenelor si in acelasi timp si mostenitoare tronului la castelul se cristal. -Numele meu este Karen iar eu......nu sunt sirena.........sunt o vrajitoare. -Ma bucur de cunostinta.Daca tot esti aici si am nevoie de o vrajitoare...........poti sa ma ajuti cu o problema? -Desigur.Care e problema? -De cand vrajitoarea Merlin a ajuns pe teritoriul nostru stapaneste castelul de cristal si ii otraveste pe toate sirenele care ii se inpotriveste si nu ii se supun. -Da.Cred ca te pot ajuta.Unde este castelul de cristal? -Vino dupa mine.Dar trebuie sa te transform intr-o sirena cat timp esti in apa pentru ca nu prea ma bazez pe experienta ta de a inota.Liana a inceput sa spuna incantatia care o facea pe Karen sa pluteasca.Cand a terminat Karen a cazut in apa din cauza cozii.S-a privit in toate coltisoarele posibile pe care le avea in forma de sirena.Se schimbase radical.Era total schimbata.Arata ca si o fata adica mai degraba sirena de 16 ani cand defapt avea 14.Avea parul de un albastru mult mai deschis decat il avea si fin ca matasea.Coada ei era de un verde ca si algele marii. -Woow nu ma asteptam la asa ceva. -Da este mai frumoasa decat erai.Iti sta bine ca si sirena. -Bine gata cu vorbaria.Sa pornim spre castelul de cristal!!! -Aaaam,Karen castelul e in directia cealalta. -Aaaa da stiam asta!........ Fetele au pornit spre castel si neobservand cu ce viteza mergeau au si ajuns. Au inotat pana la varf unde statea pe tron Merlin. -Spuneti rugaciunile Merlin pentru ca este ultima oara cand stai pe acel tron!!!!!tipa Liana. To be continued...... P.S:Imi pare rau ca nu pun personajele acum dar nu mai merge photobucket dar le voi pune cand o sa mearga. | |
|
| |
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Mier Aug 04, 2010 11:40 pm | |
| Astept next-ul...sunt prea obosita sa comm ceva.. | |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Aug 05, 2010 1:26 am | |
| O ineaca apoi o saruta ...ce gal..ant Si daca e inecata cum a vazut sirena si a mers cu ea ?O_O Eu nu pricep,astept continuarea si lamuririle de rigoare | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Aug 05, 2010 2:37 am | |
| Da s-a inecat dar magia a reusit sa poate sa isi deschida ochii doar ca nu stiam cum sa explic asta in capitol..........si sirena a duso pana la mal. Sper ca te-am lamurit. | |
|
| |
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Aug 05, 2010 3:45 am | |
| este super....astept urmatorul | |
|
| |
lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor Joi Aug 05, 2010 8:09 pm | |
| Aaaaaa da sa pun pozele. Liana:16 ani Karen ca si sirena:16 ani Merlin:18 ani | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Academia Vrajitorilor | |
| |
|
| |
| Academia Vrajitorilor | |
|