Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Baiatul perfect | |
|
+3Blade Kid ♫ Pukkedy ♫ georgiana12 7 participanți | Autor | Mesaj |
---|
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Baiatul perfect Dum Aug 01, 2010 3:46 am | |
| Buna,cum ar arata baiatul perfect pentru voi??pentru mine ar arata cam asa: Parul brunet,ochii albastri,inalt,imbracat bine..voi? | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Baiatul perfect Dum Aug 01, 2010 5:01 pm | |
| Ehh....poi...
Cred ca as vrea sa fie destept,profund,intelegator si..inalt...desi nu prea pun pret pe aspectul fizic. Desi nu prea cred in perfectiune.. | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Baiatul perfect Lun Aug 02, 2010 12:04 am | |
| Sa fie de treaba si sa nu ma minta ,in rest la aspectu fizic sa fie inalt [am pica pe baietii scunzi],dar oricum nu o sa gasesc asa ceva :P | |
| | | lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: Baiatul perfect Vin Aug 06, 2010 5:17 pm | |
| Poi ca asa........... Brunet,ochi negri,inalt,rece,nu prea vorbaret. | |
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
| Subiect: Re: Baiatul perfect Vin Aug 06, 2010 6:01 pm | |
| Cam ca Hiei ,nu? No fiecare cu parerea. | |
| | | lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: Baiatul perfect Vin Aug 06, 2010 10:03 pm | |
| Da cam ca el | |
| | | Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| | | | Blade Kid ● Member ●
| Subiect: Re: Baiatul perfect Sam Aug 07, 2010 8:24 pm | |
| Si al meu Dupa Youko Kurama[mereu am avut o pasiune pentru tipi cu parul argintiu ^^]
| |
| | | Ella ● Baby ●
Mesaje : 21 Puncte : 21 Reputatie : 0 Data nasterii : 31/10/1995 Data de inscriere : 10/08/2010 Varsta : 29 Localizare : In Hueco Mundo si Soul Society Joburi/Distractii : Manga/Anime Stare de spirit : Macho Anime-uri preferate : Bleach
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Baiatul perfect Lun Aug 16, 2010 4:09 am | |
| Dupa mine baiatul perfect ar trebui sa fie destept, inalt, fidel, sa ma inteleaga si sa aiba un aspect fizic cat de cat bun prina asta ma refer sa nu catareasca 150k. | |
| | | >Mio< ● Baby ●
Mesaje : 16 Puncte : 20 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1996 Data de inscriere : 22/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Desenul:X Stare de spirit : nebunaa Anime-uri preferate : Maid sama,Bleach.Death note, Code Geass,Shugo chara,School Rumble,Karin
| Subiect: Re: Baiatul perfect Lun Aug 23, 2010 2:15 am | |
| Daca ar exista un baiat ''perfect'' s-ar rasturna luema cu totu` : )) depinde ce intelegi prin perfectiune. Eu il incadrez pe baiatul meu ''perfect'' cam asa: blond,ochi albastri, inalt, glumet si sa ai ce vorbi cu el. Daca are glume expirate clar nu-i genu` meu :]] | |
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Baiatul perfect Sam Oct 09, 2010 9:34 pm | |
| Stiti ce eu schimb ce am spus ... Oricum nu vreau sa mai vad , aud ating sau simt baieti cat voi trai ... | |
| Subiect: Re: Baiatul perfect Sam Oct 09, 2010 11:29 pm | |
| iai >.<'' Something happen Pukkedy-chan? | |
| Subiect: Re: Baiatul perfect Lun Oct 18, 2010 12:21 am | |
| Ohhh Poi ... is complicated ! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Baiatul perfect | |
| |
| | | | Baiatul perfect | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |