Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Cum te vad ceilalti ?? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Cum te vad ceilalti ?? Vin Aug 06, 2010 12:46 am | |
| | |
| | | georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Cum te vad ceilalti ?? Vin Aug 06, 2010 4:24 am | |
| Ceilalti te vad ca fiind fresh, energic, fermecator, amuzant, practic si intotdeauna interesant si interesat, cineva care este mereu in centrul atentiei dar foarte echilibrat. Te vad ca o persoana calma, atenta, intelegatoare, cineva care da mereu o mana de ajutor | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Cum te vad ceilalti ?? Vin Aug 06, 2010 1:14 pm | |
| Ceilalti te vad ca fiind fresh, energic, fermecator, amuzant, practic si intotdeauna interesant si interesat, cineva care este mereu in centrul atentiei dar foarte echilibrat. Te vad ca o persoana calma, atenta, intelegatoare, cineva care da mereu o mana de ajutor. | |
| | | Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Cum te vad ceilalti ?? Vin Aug 06, 2010 2:48 pm | |
| Ceilalti te vad ca fiind sensibil si precaut. Esti vazut ca fiind destept, telentat dar si modest. Nu esti genul de persoana care isi face prieteni prea usor dar esti extrem de loial celor care iti devin prieteni. Cei care ajung sa te cunoasca ajung sa considere ca e foarte greu sa-ti castige increderea. lol...cred ca mi se potriveste ..de acum fac numai teste de pe clopotel ca vad ca mi se potrivesc rezultatele!! | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cum te vad ceilalti ?? Sam Aug 07, 2010 8:33 pm | |
| Ceilalti te vad ca fiind fresh, energic, fermecator, amuzant, practic si intotdeauna interesant si interesat, cineva care este mereu in centrul atentiei dar foarte echilibrat. Te vad ca o persoana calma, atenta, intelegatoare, cineva care da mereu o mana de ajutor.
N-as zice ca-s in centrul atentiei,dar ma rog
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum te vad ceilalti ?? | |
| |
| | | | Cum te vad ceilalti ?? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |