Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Ce culoare are inima ta ? | |
| | Autor | Mesaj |
---|
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Ce culoare are inima ta ? Vin Aug 06, 2010 1:14 am | |
| | |
| | | georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Ce culoare are inima ta ? Vin Aug 06, 2010 4:13 am | |
| Neagra - Nu-ti pasa de nimic. Faci ce vrei si nu te gandesti niciodata la ce spun ce-i din jurul tau. Esti creativ/a si iti place singuratatea. daca ai putea sa traiesti singur intr-o camera intunecata in singuratate ai face asta. hmmmm | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ce culoare are inima ta ? Dum Aug 08, 2010 2:19 am | |
| Neagra - Nu-ti pasa de nimic. Faci ce vrei si nu te gandesti niciodata la ce spun ce-i din jurul tau. Esti creativ/a si iti place singuratatea. daca ai putea sa traiesti singur intr-o camera intunecata in singuratate ai face asta. Suntem cam nepasatoare | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Ce culoare are inima ta ? Dum Aug 08, 2010 2:32 am | |
| Neagra - Nu-ti pasa de nimic. Faci ce vrei si nu te gandesti niciodata la ce spun ce-i din jurul tau. Esti creativ/a si iti place singuratatea. daca ai putea sa traiesti singur intr-o camera intunecata in singuratate ai face asta. Suntem cam nepasatoare | |
| | | Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Ce culoare are inima ta ? Dum Aug 08, 2010 3:53 pm | |
| Neagra - Nu-ti pasa de nimic. Faci ce vrei si nu te gandesti niciodata la ce spun ce-i din jurul tau. Esti creativ/a si iti place singuratatea. daca ai putea sa traiesti singur intr-o camera intunecata in singuratate ai face asta. neagra?? credeam ca nu am inima.. | |
| | | Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Ce culoare are inima ta ? Mar Aug 17, 2010 3:27 pm | |
| Galbena - Iti place sa fii mereu in centrul atentiei. Esti o persoana plina de energie, iar lumea te vrea in jurul ei ca sa le dai putin din pofta ta de viata. Esti optimist/a si privesti intotdeauna partea plina a paharului. Da POATE | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce culoare are inima ta ? | |
| |
| | | | Ce culoare are inima ta ? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |