Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Animalul Interior | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Animalul Interior Joi Aug 19, 2010 5:58 pm | |
| | |
| | | Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Animalul Interior Joi Aug 19, 2010 10:07 pm | |
| Animalul tau interior este pestele. Iti pierzi concentrarea de foarte multe ori insa atunci cand vrei, esti foarte rapid si activ. cam asa ceva.... | |
| | | MewKittyAngel ● Baby ●
Mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Data nasterii : 12/08/1992 Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 32 Localizare : Anime World Joburi/Distractii : Anime, Music Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : Yu Yu Hakusho, Spiral, Kuroshitsuji, Kaleido Star, Vampire Knight, Rosario Vampire, Inuyasha, Kiddy Grade
| Subiect: Re: Animalul Interior Joi Sept 16, 2010 10:01 pm | |
| Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit. Da!!! Da!!! | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Animalul Interior Sam Sept 25, 2010 12:31 am | |
| Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit. Adevarat | |
| | | 02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Re: Animalul Interior Vin Iun 10, 2011 3:58 am | |
| Animalul tau interior este pestele. Iti pierzi concentrarea de foarte multe ori insa atunci cand vrei, esti foarte rapid si activ. Reactia mea: "Sa mori tu?" Je? | |
| | | Alexia Maria ● Baby ●
Mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/08/1997 Data de inscriere : 19/08/2011 Varsta : 27 Localizare : Suceava Joburi/Distractii : Sa compun,sa cant, sa cunosc noi persoane,sa calatoresc,sa-mi traiesc viata Stare de spirit : ganditoare,plina de idei Anime-uri preferate : Naruto, bleach, vampire diaries, etc.
| Subiect: Re: Animalul Interior Vin Aug 19, 2011 1:21 am | |
| Animalul tau interior este pisica. Preferi sa lucrezi singur si de obicei nu ai incredere in cei din jurul tau. Totusi, atunci cand cineva iti castiga increderea, devine un prieten de nedespartit. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Animalul Interior | |
| |
| | | | Animalul Interior | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |