♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Sedinta nr. 3 Sam Oct 30, 2010 7:44 pm | |
| De cateva saptamani mai intru pe forum si observ ca majoritatea s-au cam plictisit asa ca m-am hotarat sa trimit cateva link-uri noi cu forumul pentru reclama , sa mai aduc membri noi , sa creez cateva concursuri noi cu teme alese de voi , etc.
Daca mai aveti idei pentru a aduce membri sau pentru a mai aduce lumea la viata pe aici ... va rog sa mi le spuneti .
| |
|
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Sedinta nr. 3 Lun Noi 29, 2010 1:19 am | |
| Hmm... Ar trebui sa faci un forum : - Idei pentru forum. - Idei inafara forumului. Poate ceilalti useri vor avea ceva idei de imbunatatire . Cam cum ma gandeam sa se desfasoare..: Intram in forum,deschideam topic nou,ca titlu spuneam numele idei iar in continut spuneam despre ce sa fie vorba. Ceilalti useri spuneau daca le place sau nu . Asa poti creea ceva pe forum dorit de mai multi useri. O sa ma mai gandesc si la alte modificari. | |
|
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Sedinta nr. 3 Lun Dec 06, 2010 3:40 am | |
| Ei bine nu sunt din echipa forumului,doar ca as avea sa zicem cateva idei. Nu stiu ar fi interesant sa se faca concursuri cu cel mai bun fan-fic,desen,gfx al lunii/saptamanii/anotimpului pe diferite teme alese de cineva.[asta am vazut pe mai multe forumuri] Premiile pot fi diferite ranguri sau puncte ,depinde.Totusi si eu ma intreb de ce nu mai calca lumea pe aici -.- | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sedinta nr. 3 | |
| |
|