♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: ♫♪ >> Pukkedy Lun Iul 12, 2010 9:04 am | |
| Hey all !!! Eu sunt Ana [ imi puteti spune Anny sau Pukked ] , am 12 ani si sunt din minunata ,,Lume a Artei''. Eu va zic doar atat , dar daca aveti curiozitati in privinta mea , eu sunt gata sa raspund tuturor intrebarilor. | |
|
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: ♫♪ >> Pukkedy Mar Iul 13, 2010 11:04 pm | |
| Am o intrebare! De ce ti-ai creat forumul asta? | |
|
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: ♫♪ >> Pukkedy Mar Iul 13, 2010 11:06 pm | |
| Cand am facut primul forum nu stiam mare lucru.Dar acum am mai invatat si am zis sa-mi creez altul unde sa-mi folosesc noile cunostiinte si sa fac cateva schimbari.Voi invita si membri de pe celalat forum pe acesta. | |
|
Myra-chan lady sad ● Baby ●
Mesaje : 15 Puncte : 16 Reputatie : 0 Data nasterii : 01/06/1997 Data de inscriere : 15/07/2010 Varsta : 27 Localizare : acasa Joburi/Distractii : desenez rar si cant mereu voi ajunge o mare vedeta rock in japonia!!!! Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : fate stay night
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: ♫♪ >> Pukkedy Joi Iul 15, 2010 5:25 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ♫♪ >> Pukkedy | |
| |
|