RinMi♫♪ ● Baby ●
Mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/08/1996 Data de inscriere : 12/05/2011 Varsta : 28 Localizare : In cosmos Joburi/Distractii : Sa desenez si sa dansez Stare de spirit : Huuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh Anime-uri preferate : Destule
Foaie de personaj Varsta: 14 ani Trecut: O fata ce nu si-a cunoscut niciodata familia crescand pe strada, la varsta de 10 ani a aflat ca sar putea sa aiba un frate geaman. Ea a fost gasita de catre Fratia Spadasinilor ce era formata din orfanii asasini ce vroiau sa apere pe toti cei saraci, dupa un an. Acolo a fost acceptata ca fiind o membra a "familiei". Prezent: Acum ea este cel mai de temut asasin din fratie, cea mai buna prietena a ei a aflat ca este fica unui om bogat, care de fapt nu era tatal ei, fiind obligata sa il serveasca, iar cel mai de incredere om al acestui bogatas era fratele ei.
| Subiect: Am ajuns si eu pe aici Joi Mai 12, 2011 8:52 pm | |
| Uffffffff! Niciodata nu m-am descurcat bine la prezentari, deci sa-i dam drumul: Eu sunt Cristina Maria iar nick-u; meu vine de aici pentru ca Rin Mi este numele meu tradus in coreeana, deci spuneti-mi Rini, Rin Mi sau simplu Rin. Culorile mele preferate sunt verde precum iarba, albastru, roz si mov. In rest... sunt o fire care nu se teme sa spuna ce crede si are o gura cam mare uneori dar si putin timida pana sa intru in "personajul meu". Uni cred ca sunt putin rautacioasa din cauza faptului cum vorbesc deci va rog sa nu va suparati pe mine! O si era sa uit sunt ghinionista. Intrebari? | |
|
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Am ajuns si eu pe aici Mier Iun 08, 2011 4:12 pm | |
| Hey Rin^ bine ai venit!am cateva intrebari: 1.Care e animeuL tau preferat? 2.Ce limbi stii sa vorbesti? 3.Cati ani ai?
Cam atat:) | |
|
RinMi♫♪ ● Baby ●
Mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/08/1996 Data de inscriere : 12/05/2011 Varsta : 28 Localizare : In cosmos Joburi/Distractii : Sa desenez si sa dansez Stare de spirit : Huuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh Anime-uri preferate : Destule
Foaie de personaj Varsta: 14 ani Trecut: O fata ce nu si-a cunoscut niciodata familia crescand pe strada, la varsta de 10 ani a aflat ca sar putea sa aiba un frate geaman. Ea a fost gasita de catre Fratia Spadasinilor ce era formata din orfanii asasini ce vroiau sa apere pe toti cei saraci, dupa un an. Acolo a fost acceptata ca fiind o membra a "familiei". Prezent: Acum ea este cel mai de temut asasin din fratie, cea mai buna prietena a ei a aflat ca este fica unui om bogat, care de fapt nu era tatal ei, fiind obligata sa il serveasca, iar cel mai de incredere om al acestui bogatas era fratele ei.
| Subiect: Re: Am ajuns si eu pe aici Sam Iun 11, 2011 11:23 pm | |
| Animeurile mele preferate sunt ChrnoCrusade si Fairy Tail nu pot alege intre ele doua. Romana^^ 14 | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Am ajuns si eu pe aici | |
| |
|