Anime World
ようこそフォーラムに楽しくしたい場合はPikkuアニメ!私は重い願ってもカテゴリ、トピック、スレッド、管理者が会員とルールですがフォーラムの私達の場合は、お楽しみください。
あなたはまだアカウントをお持ちでない場合急いで、メンバーすべてのオプションを受け取るために登録します。

私たちと一緒に来 !!!

╔══╗
║╔╗║
║╚╝╠══╦╦══╦═╗
║╔╗║╔╗║║║║║╩╣
╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝

_____♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️______♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_____♥️♥️♥️__♥️♥️♥️____♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️________♥️♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️__________♥️♥️_________♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️_____________________♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️___________________♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_________________♥️♥️♥️
____♥️♥️♥️_______________♥️♥️♥️
______♥️♥️♥️___________♥️♥️♥️
________♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
__________♥️♥️♥️___♥️♥️♥️
____________♥️♥️♥️♥️♥️
_____________♥️♥️♥️
Anime World
ようこそフォーラムに楽しくしたい場合はPikkuアニメ!私は重い願ってもカテゴリ、トピック、スレッド、管理者が会員とルールですがフォーラムの私達の場合は、お楽しみください。
あなたはまだアカウントをお持ちでない場合急いで、メンバーすべてのオプションを受け取るために登録します。

私たちと一緒に来 !!!

╔══╗
║╔╗║
║╚╝╠══╦╦══╦═╗
║╔╗║╔╗║║║║║╩╣
╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝

_____♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️______♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_____♥️♥️♥️__♥️♥️♥️____♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️________♥️♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️__________♥️♥️_________♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️___________________♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_________________♥️♥️♥️
____♥️♥️♥️_______________♥️♥️♥️
______♥️♥️♥️___________♥️♥️♥️
________♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
__________♥️♥️♥️___♥️♥️♥️
____________♥️♥️♥️♥️♥️
_____________♥️♥️♥️
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe forum!Inregistrati-va si distractie placuta!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Forum
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Cel Mai Activ User
Blade Kid
Kaleido Stage 9-23
Ultimele subiecte
» Formatii preferate
Kaleido Stage EmptyMier Iul 25, 2012 4:51 pm Scris de Ralu

» Formatii rock
Kaleido Stage EmptyMier Iul 25, 2012 4:49 pm Scris de Ralu

» Ralu a venit
Kaleido Stage EmptyMier Iul 25, 2012 4:43 pm Scris de Ralu

» Esti un vampir?
Kaleido Stage EmptyDum Iul 22, 2012 3:09 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce dans ti se potriveste
Kaleido Stage EmptyDum Iul 22, 2012 3:05 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce personaj feminin din Naruto esti?
Kaleido Stage EmptyDum Iul 22, 2012 3:03 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau?
Kaleido Stage EmptyDum Iul 22, 2012 3:01 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce personaj din Vocaloid esti?
Kaleido Stage EmptyDum Iul 22, 2012 2:59 am Scris de Antonia von Kuran

» Kaname Kuran
Kaleido Stage EmptyDum Iul 22, 2012 2:54 am Scris de Antonia von Kuran

Top postatori
♫ Pukkedy ♫
Kaleido Stage I_vote_lcapKaleido Stage I_voting_barKaleido Stage I_vote_rcap 
georgiana12
lavy98
Dydee
Anime Fan Art
Blade Kid
Ice Wolf
Itachi+Andreea
andre97andre
02gold23
Ceas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Galerie
Kaleido Stage Empty
Parteneri
forum gratuit Romania Anime Kaleido Stage Fotofl71 Kaleido Stage Jx8xgn10 Kaleido Stage Anime
forum gratuit
Kaleido Stage Fotofl71 Kaleido Stage 11tmlhf

Kaleido Stage Fffvv Kaleido Stage Fotofl71 Kaleido Stage 33wqqmq

Kaleido Stage

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
♫ Pukkedy ♫
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
♫ Pukkedy ♫

feminin Taur Tigru
Puncte : 893
Reputatie : 0
Data nasterii : 03/05/1998
Data de inscriere : 02/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Wherever you are
Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock...
Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no?
Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~

Foaie de personaj
Varsta: 16 ani
Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut.
Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.

Kaleido Stage Empty
MesajSubiect: Kaleido Stage   Kaleido Stage EmptyLun Iul 12, 2010 7:31 am

Kaleido Stage este o imensa companie teatrala, care este locuinta, precum si locul de munca al multora din personajele seriei Kaleido Star. Sora Naegino si viitorul ei idol, Layla Hamilton, au venit la Kaleido Stage in copilarie, pentru a vedea productia Alice in Tara Minunilor, unde Donna avea rolul principal. Acest loc a determinat visul fetelor de a se alatura companiei si sa devina Kaleido Star. Kaleido Stage a fost fondat de catre Kalos Eldo inainte de inceperea seriilor. A fost o singura data in conducerea lui Yuri Killian, pana cand Sora si Layla l-au revendicat prin executarea Manevrei Legendare.

Sora Naegino (苗木野 そら, Naegino Sora?) este un personaj ficţional din seria anime şi manga Kaleido Star. Aceasta a visat să fie o membră a Kaleido Stage (echivalentul lui Cirque du Soleil) din San Francisco. Pe parcursul anime-ului va întâlni numeroase obstacole ce o va ajuta să dobândească o maturizare mentală şi spirituală. Va fi ajutată de numeroşii ei prieteni şi de Spiritul Scenei, Fool.
Este dublată de Ryo Hirohashi în versiunea japoneză şi de Cynthia Martinez în versiunea engleză a Kaleido Star.

Layla Hamilton
(レイラ・ハミルトン, Reira Hamiruton) este un personaj ficţional din seria anime Kaleido Star. Iniţial are un rol antagonic; când Sora Naegino soseşte la Kaleido Stage pentru a da o audiţie, ea va fi prima care o va respinge. Determinarea, personalitatea şi munca grea depusă de Sora la Kaleido Stage o va face pe Layla să o agreeze şi să se împrietenească cu aceasta. Toate acţiunile ei, guvernate de trecutul ei şi de faptul că vrea să-i facă tatălui ei pe plac, relevă faptul că Layla este probabil personajul cu viaţa cea mai zbuciumată. Va executa Manevra Legendară cu Sora şi se va retrage pe Broadway, interpretând Legenda Phoenixului. Este dublată de Sayaka Ohara Rosetta Passel este un personaj ficţional din seria anime şi manga Kaleido Star. În timp ce este crescută în Franţa, locul ei de naştere este Belgia. De la vârsta de 9 ani a fost privită ca un copil-minune, atunci când a câştigat primul ei turneu de Diabolo, primind totodată numele de "Maşina Diabolo". Acest nume se datorează personalităţii reci şi reprezentaţiilor impecabile. La fel ca şi Layla, Sora este cea care îi schimbă perspectiva Rosettei în privinţa lucrurilor ce o înconjoară, devenind şi prietene foarte bune. Când Rosetta se alătura celor de la Kaleido Stage în seria secundă, aceasta vede în Sora un model, dorind să fie ca şi ea, în timp ce o legătura puternica se înfiinţează între cele două, fiind la fel de apropiate ca nişte surori.
Rosetta este dublată de Kaori Mizuhashi în varianta japoneză, iar Serena Varghese realizează dublajul în limba engleză.în versiunea japoneză, de Sandra Krasa în versiunea engleză şi Mónica Valencia în versiunea spaniolă (America Latină).

Yuri Killian este un personaj fictional din seria anime Kaleido Star. El este partenerul Laylei Hamilton. Este un acrobat desavarsit, ca si Layla. Dorinta sa ascunsa este revendicarea Kaleido Stage-ului, falimentandu-l pe Kalos. Cu toate acestea, Layla si Sora reusesc recuperarea acestuia prin executarea Manevrei Legendare. Va pleca la Paris pentru studii si va reveni la Kaleido Stage in momentul cand Layla concureaza cu Sora pentru rolul Odettei din Lacul Lebedelor. Cu toate ca este lovita la umar, Layla reuseste sa-l uimeasca pe Yuri cu faptul ca stapaneste Acrobatia Ingerului.

Ken Robbins (ケン・ロビンス, Ken Robinsu) este un personaj ficţional din seria anime Kaleido Star. Este managerul scenei de la Kaleido Stage. Nu poate fi acrobat din cauza unor probleme cu inima. O admiră şi iubeşte pe Sora, neavând însă curajul să îi spună acest lucru; totuşi, aceste lucruri nu îl împiedică să o ajute, fiindu-i câteodată antrenor personal, avertizând-o de unele pericole din timpul antrenamentelor.
Este dublat de Hiro Shimono în varianta japoneză,iar în varianta engleză de către John Swasey.

Marion Benigni
este un personaj fictional din seria anime si manga Kaleido Star. Este cel mai tanar membru al personalului de la Kaleido Stage si fiica tamplarului de la Kaleido Stage, Jean Benigni. In majoritatea timpului, este prezentata cu partenerul ei Jonathan, care este purtat de catre aceasta pe umar sau pe cap.
Este dublata in limba japoneza de catre Fumiko Orikasa, iar Kim-Ly Nguyen o dubleaza in limba engleza.

Anna Heart
este un personaj fictional din seria anime si manga Kaleido Star. Ea este una din primii prieteni ai Sorei atunci cand aceasta se alatura celor de la Kaleido Stage. La fel ca si ceilalti membri, Anna o respinge pe Sora la inceput, deoarece credea ca s-a afiliat cu seful. Insa cand vede eforturile Sorei in momentul antrenarii pentru Phoenixul de Aur, parerea ei despre Sora se schimba instantaneu. E un student remarcabil la Kaleido Stage , tot timpul având un rol impozant în spectacole. La fel ca şi Mia are roluri minore, încercând mereu să o convingă pe Mia să îi adauge scene comice în reprezentaţiile sale. Este fiica comediantului Jack Barrone si isi doreste sa devina o comedianta de succes. Sora este persoana care reuşeşte să restabilească legătura dintre Anna şi tatăl ei.
Este dublata de Akeno Watanabe in limba japoneza, iar in limba engleza dublajul este realizat de catre Kira Vincent-Davis.

Mia Guillem
este un personaj fictional din seria anime si manga Kaleido Star. Este o prietenă apropiată a Sorei, al doilea episod prezentand-o cand acceptă prezenţa Sorei la Kaleido Stage după executarea Phoenixului de Aur. Mai târziu devine persoana care va introduce mai multă literatură în Kaleido Stage, fiind scenaristă.
Mia este dublata de catre actrita Chinami Nishimurai in varianta japoneza si de catre Nancy Novotny in varianta din limba engleza.

Kalos Eldo
(カロス・永戸, Karosu Eldo?) este managerul Kaleido Stage, fiind persoana care o ajută pe protagonista serialului Kaleido Star cu numeroase sfaturi. Totodată el aşteaptă realizări mari din partea tuturor cu care se întâlneşte. Este considerat a fi persoana care a cauzat moartea lui Arlon Brass, tatăl lui Yuri Killian, prin nesiguranţa executării Manevrei Legendare de către acesta. Este singurul care poate să dea detalii despre antrenamentul acestei manevre.
Este dublat de Keiji Fujiwara (în japoneză) şi Rick Burford engleză.

Fool, Spiritul Scenei
este un personaj ficţional din seria anime şi manga Kaleido Star. Se proclamă "Spiritul Scenic" deoarece puţine persoane sunt înzestrate cu darul de a-l vedea şi auzi. Este prezentat ca având două ţeluri în anime: găsirea unei persoane care să execute Manevra Legendară şi aflarea persoanei care să devină un adevărat Kaleido Star, iar ambele vise sunt îndeplinite de către Sora.
Cu toate că este un spirit, Fool este observat ca fiind capabil să interacţioneze cu diverse obiecte, precum un fermoar de costum, o telecomandă sau o casetă video.
Este dublat de către Takehito Koyasu în limba japoneză şi în limba engleză de către Jay Hickman.
Sus In jos
https://hayate.forumgratuit.ro
lavy98
♥ Best Member ♥
♥ Best Member ♥
lavy98

feminin Pesti Tigru
Puncte : 334
Data nasterii : 21/02/1998
Data de inscriere : 13/07/2010
Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este
Joburi/Distractii : :D
Stare de spirit : foarte vesela
Anime-uri preferate : foarte multe

Foaie de personaj
Varsta: 12
Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor.
Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.

Kaleido Stage Empty
MesajSubiect: Re: Kaleido Stage   Kaleido Stage EmptyMier Iul 14, 2010 12:19 am

Am urmarit animeul si recunosc ca ma captivat inca foarte mult.Insa ma intristeaza faptul ca nu sunt trei sezoane. Kaleido Stage 875130
Sus In jos
♫ Pukkedy ♫
♫ Pukkedy ♫

feminin Taur Tigru
Puncte : 893
Data nasterii : 03/05/1998
Data de inscriere : 02/06/2010
Localizare : Wherever you are
Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock...
Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no?
Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~

Foaie de personaj
Varsta: 16 ani
Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut.
Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.

Kaleido Stage Empty
MesajSubiect: Re: Kaleido Stage   Kaleido Stage EmptyMier Iul 14, 2010 12:45 am

Mi-a placut la nebunie anime-ul [ mai ales coloana muzicala ].
A fost al doilea sau al treilea vazut de mine si a fost soooper.
Dar cum ai spus si tu , Lavy...pacat ca nu mai este un sezon... Kaleido Stage 875130
Sus In jos
https://hayate.forumgratuit.ro
lavy98
♥ Best Member ♥
♥ Best Member ♥
lavy98

feminin Pesti Tigru
Puncte : 334
Data nasterii : 21/02/1998
Data de inscriere : 13/07/2010
Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este
Joburi/Distractii : :D
Stare de spirit : foarte vesela
Anime-uri preferate : foarte multe

Foaie de personaj
Varsta: 12
Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor.
Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.

Kaleido Stage Empty
MesajSubiect: Re: Kaleido Stage   Kaleido Stage EmptyMier Iul 14, 2010 12:56 am

Poate cel care a creat anime-ul ii va reveni mintea Kaleido Stage 64482 si va crea inca un sezon Kaleido Stage 516838
Sus In jos
RinMi♫♪
● Baby ●
● Baby ●
RinMi♫♪

feminin Leu Sobolan
Puncte : 13
Data nasterii : 11/08/1996
Data de inscriere : 12/05/2011
Varsta : 28
Localizare : In cosmos
Joburi/Distractii : Sa desenez si sa dansez
Stare de spirit : Huuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh
Anime-uri preferate : Destule

Foaie de personaj
Varsta: 14 ani
Trecut: O fata ce nu si-a cunoscut niciodata familia crescand pe strada, la varsta de 10 ani a aflat ca sar putea sa aiba un frate geaman. Ea a fost gasita de catre Fratia Spadasinilor ce era formata din orfanii asasini ce vroiau sa apere pe toti cei saraci, dupa un an. Acolo a fost acceptata ca fiind o membra a "familiei".
Prezent: Acum ea este cel mai de temut asasin din fratie, cea mai buna prietena a ei a aflat ca este fica unui om bogat, care de fapt nu era tatal ei, fiind obligata sa il serveasca, iar cel mai de incredere om al acestui bogatas era fratele ei.

Kaleido Stage Empty
MesajSubiect: Re: Kaleido Stage   Kaleido Stage EmptyVin Mai 13, 2011 8:04 pm

Poate cel care a creat anime-ul ii va reveni mintea si va crea inca un sezon

Am vrea noi
Sus In jos
Continut sponsorizat

Kaleido Stage Empty
MesajSubiect: Re: Kaleido Stage   Kaleido Stage Empty

Sus In jos

Kaleido Stage
Sus 
Pagina 1 din 1