Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ......::::::Hello!::::::...... | |
| | Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: ......::::::Hello!::::::...... Mar Iul 13, 2010 11:46 pm | |
| Hello everybody! Numele meu este Anca sau Lavinia puteti sa-mi spuneti cum doriti(prefer Lavy).Am 12 ani,stau mai tot timpul pe calculator asa ca voi avea timp sa postez pe forum,iar in privinta calculatorelor mi sar spune geniu la ele.Culorile mele preferate sunt:mov,negru,albastru si roz.Am parul potrivit de lung(defapt mai aproape de scurt decat lung),am ochi albastri ca cristalul iar in privinta inaltimii am 1.60. Sunt zodia pesti(in zodiacul chinezec sunt tigru).Am o greutate potrivita nici prea grasa,nici prea slaba. Cam atat despre mine Aaaaaaaaa era sa uit ceva Ador animeurile!!!!!!! Bye bye!
Minim 5 emoticoane...ce nu ai inteles din asta ... ti l-am sters pe toate. | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: ......::::::Hello!::::::...... Mar Iul 13, 2010 11:48 pm | |
| Bine ai venit pe forum.Sper sa-ti placa mai mult decat celalat.
Off-topic : Apropo..pe celalalt il voi sterge intr-o saptamana , maxim. | |
| | | lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: ......::::::Hello!::::::...... Mar Iul 13, 2010 11:55 pm | |
| Multumesc si da cred ca imi va placea mai mult.
Off-topic : Dece sa-l stergi ca am auzit ca dydee sau cum o cheama preia conducerea forumului. | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: ......::::::Hello!::::::...... Mier Iul 14, 2010 2:20 pm | |
| Bun venit pe forum!
Off: Nu preiau conducearea forumului doar imi fac datoria de administrator. | |
| | | lavy98 ♥ Best Member ♥
| Subiect: Re: ......::::::Hello!::::::...... Mier Iul 14, 2010 3:47 pm | |
| Multumesc pentru intampinare
Off-Topic:Scuze credeam ca anny ti-a dat forumul ei.Pacat ca v-a fi sters intr-o saptamana cel mult. | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: ......::::::Hello!::::::...... Mier Iul 14, 2010 4:22 pm | |
| Cu placere! Off: Nu mia dat forumul ei o sa il stearga saptamana asta! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ......::::::Hello!::::::...... | |
| |
| | | | ......::::::Hello!::::::...... | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |