Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Best Couples | |
| | Autor | Mesaj |
---|
lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Best Couples Mier Iul 14, 2010 1:42 am | |
| eu cred ca ar fii: 1.Sasusaku 2.Kaito&Luchia 3.Inujasha&Kagome | |
| | | xPandax ● Baby ●
Mesaje : 20 Puncte : 22 Reputatie : 0 Data nasterii : 12/09/1998 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Undeva pe Terra :'D Joburi/Distractii : Desenatul o_o, Animeul, Vocaloizii -slapped- Stare de spirit : Happy and Bored Anime-uri preferate : Junjou Romantica(YAOI), The Melancholy Of Haruhi Suzumiya, Naruto, Shugo Chara
| Subiect: Re: Best Couples Mier Iul 14, 2010 1:53 am | |
| Eu cred ca sunt acestea: 1.SasuNaru(sau invers o_o) 2.MikuKaito(vocaloid ) 3.LenKaito(tot vocaloid) 4.LenRin(sunt ei frati, dar unii ii fac cuplu o_o, si da, tot vocaloid :]) Si cam atat :] | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Best Couples Mier Iul 14, 2010 2:06 am | |
| 1.Sakura x Sasuke 2.Luchia x Kaito 3.Sora x Leon 4.Zoey x Mark 5.Brigite x Eliot | |
| | | >Mio< ● Baby ●
Mesaje : 16 Puncte : 20 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1996 Data de inscriere : 22/08/2010 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Desenul:X Stare de spirit : nebunaa Anime-uri preferate : Maid sama,Bleach.Death note, Code Geass,Shugo chara,School Rumble,Karin
| Subiect: Re: Best Couples Dum Aug 22, 2010 4:57 am | |
| Cateva cupluri pe care chiar le ador si consider ca se potrivesc foarte bine: 1. SasuSaku- forever!! Astia doi fac cel mai perfect cuplu de pe pamantul asta. 2.Misaki x Usui - nu numai ca se potrivesc, ci sunt facuti unul pentru altul( parere proprie). 3.Luchia x Kaito - sweet couple... foarte sweet 4.IchiRuki - ce n-as da ca la finalul animeului sa fie cu adevarat asa 5.Lulu x C.C - ar forma cel mai dragut cuplu | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Best Couples Sam Oct 30, 2010 7:37 pm | |
| Mai nou imi place si cuplul Daisuke X Riku | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Best Couples | |
| |
| | | | Best Couples | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |