Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Sugestii | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Sugestii Mier Iul 14, 2010 3:01 am | |
| Daca aveti vro sugestie in legatura cu forumul spuneti-o aici. :D
Ultima editare efectuata de catre Dydee in Mar Feb 25, 2014 2:17 pm, editata de 1 ori | |
| | | Invader Lamu ● Baby ●
Mesaje : 20 Puncte : 29 Reputatie : 0 Data nasterii : 04/07/1992 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 32 Localizare : Planeta Uru/Oniboshi oras Metropolix si Planeta Terra oras Tokyo Joburi/Distractii : Aventurile Stare de spirit : Vesela Anime-uri preferate : Urusei Yatsura
| Subiect: Re: Sugestii Vin Iul 30, 2010 5:11 pm | |
| Pai ar trebui creata rubrica Fisa Personajelor. | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Sugestii Vin Iul 30, 2010 5:13 pm | |
| Avem Fisa de Personaj in profil.Nu cred ca mai este necesar si o rubrica.... Dar daca insisti o voi face.Bine ? | |
Mesaje : 20 Puncte : 29 Reputatie : 0 Data nasterii : 04/07/1992 Data de inscriere : 30/07/2010 Varsta : 32 Localizare : Planeta Uru/Oniboshi oras Metropolix si Planeta Terra oras Tokyo Joburi/Distractii : Aventurile Stare de spirit : Vesela Anime-uri preferate : Urusei Yatsura
| Subiect: Re: Sugestii Vin Iul 30, 2010 5:16 pm | |
| A atunci acum am inteles. Daca e la profil, lasam asa. O ala sugestie ar fi ca la RPG locurile alea din interiorul oraselor: Spita, parc, etc ar fi trebuit sa fie subrubrici. Nu topicuri. Se pot face subrubrici si apoi topicurile facute deja se pot muta in subrubrici. Asta deoarece sa spunem ca se va intampla urmatoarea situatie. De la parc in topic poate sa se duca actiunea in private. Si vine un user care vrea sa posteze. El va trbui sa faca un topic nou. Si nu se va putea sa eiste 2 topicuri cu numele "PARCUL" | |
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Sugestii Vin Iul 30, 2010 5:32 pm | |
| Poi...pana acum putini useri au postat la sectiunea RPG si nu m-am gandit ca ar trebui sub-rubrici.Dar daca vor posta mai multi am sa le modific.
Altceva ?? | |
| Subiect: Re: Sugestii Sam Iul 31, 2010 3:23 pm | |
| Altceva nimic despre forum doar ca in semnatura ta nu stiu unde ai gresit ca imaginea de sub nimioara nu apare, ci apare un cod. Si nu stiu de ce ieri nu am putut posta nimic ca imi aparea forum in mentenanta. Tu ai facut asta sau a fost defectiune la forum? | |
| Subiect: Re: Sugestii Sam Iul 31, 2010 5:50 pm | |
| Eu am facut-o.Fac de-astea uneori pentru a mai lucra la forum.Si in legatura cu semnatura...mie imi apare imaginea. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii | |
| |
| | | | Sugestii | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |