Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Nelamuriri | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Nelamuriri Mier Iul 14, 2010 3:11 am | |
| Daca aveti vro nelamurire in legatura cu forumul postati-o aici. | |
| | | 02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Re: Nelamuriri Sam Aug 28, 2010 6:03 pm | |
| Pai, da. Am mai multe nelamuriri. 1. La categoria Creatii. Este o sectiune Fan RPC. Nu trebuia sa fie Fan RPG(role-play game)? 2.Si al GFX...pot posta si creatii in photoscape sau daor in photoshop? 3.De ce puneti fan in fata fiecarei sectiuni? Adica la Fan Art, si la Fan Fiction , inteleg dar la restul? 4. Cand un anime are doua serii, trebuie un topic pentru fiecare serie sau nu? Tinand cont ca seriile sunt diferite, si in a doua apar personaje noi... 5. Sunt curioasa daca faceti parteneriat si cu site-uri cu mai putini useri...Sau macar criteriile de acceptarea unui parteneriat.
Cam atat pentru moment. | |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Nelamuriri Sam Aug 28, 2010 8:25 pm | |
| 1.RPC este cu totul diferit de RPG....ti-as spune ce este dar nu prea am timp sa iti raspund. 2.Poti posta orice creatii vrei nu conteaza in ce programe sunt facute. 3.Nu eu am facut categoriile asa ca nu iti pot raspunde. 4.Da trebuie un topic pentru fiecare serie. 5.Sigur! De ce nu. | |
| | | 02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Re: Nelamuriri Sam Aug 28, 2010 8:32 pm | |
| Bun, multumesc de lamuriri. 1.Am intrebat de RPC pentru ca am observat sectiunea goala...si eram curioasa de ce.
| |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
| Subiect: Re: Nelamuriri Sam Aug 28, 2010 9:39 pm | |
| Am inteles!Ma bucur ca te-am putut ajuta. | |
| | | 02gold23 ● Baby ●
| Subiect: Re: Nelamuriri Joi Sept 02, 2010 4:51 pm | |
| Bun, mai am o intrebare. *sunt mai curioasa decat o pisica *. 1. Ce facem cu foile de personaj.Din cate am inteles, adminul trebuie sa administreze niste campuri, sau ceva de genu, ca sa ne putem folosi personajele. | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Nelamuriri Joi Sept 02, 2010 8:13 pm | |
| Defapt itzi faci foia ca personajul creat sa-l folosesti la sectiunea cu camere . ;) | |
| | | 02gold23 ● Baby ●
| Subiect: Re: Nelamuriri Joi Sept 02, 2010 8:23 pm | |
| Aha...Ei baba e tare de cap...ma duc acum sa avd despre ce-i vorba. Multumesc! | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Nelamuriri Joi Sept 02, 2010 8:43 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nelamuriri | |
| |
| | | | Nelamuriri | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |