Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Glume | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Glume Mier Iul 14, 2010 2:17 pm | |
| Invatatoarea da tema elevilor sa faca 4 propozitii. Se duce bula acasa la mama lui:
-Mama, zi-mi o propozitie.
-N-am chef. Bula scrie pe caiet n-am chef. Se duce la sora lui:
-Zi-mi o propozitie!
-De ce? Bula scrie pe caiet de ce. Se duce la tatal lui. Tatal lui se uita in timpu asta la meci. Echipa cu care tinea a dat gol. - -Tata, zi-mi o propozitie.
-Uraaaaaaaaaaaaaaa. Se duce la fratisu. Frati-su citea cu voce: "un pitic mic si prost". Scrie Bula ultima propozitie un pitic mic si prost. La scoala, invatatoarea:
-Bula zi-mi toate propozitiile. -N-am chef. -Bula iti pun 2. -De ce?
-Bula fii cuminte altfel te duc la director. -Uraaaaaaa.
-Bula, vorbesc serios! Cine crezi tu ca e directorul?
-Un pitic mic si prost.
- Dragul meu Bula, ii spuse cu lacrimi in ochi Bubulina in noaptea nuntii, trebuie sa-ti marturisesc ca eu am mai avut de-a face cu barbatii. - Fii pe pace, draga mea, sa eu am mai avut de-a face cu ei. . .
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Glume Vin Iul 23, 2010 4:57 pm | |
| Merge clientul la vanzatoare si ii spune: -"Buna ziua vreau si eu o palarie verde nu prea verde dar verde sa fie' -Nu avem,zice vanzatoarea Apoi vine si a doua zi si spune: -Buna ziua vreau si eu o palarie verde nu prea verde dar verde sa fie -Poftin nu exista asa ceva,zice vanzatoarea.. SI mai vine si a treia zi si spune: -Buna ziua vreau si eu o palarie verde nu prea verde dar verde sa fie La care vanzatoarea spune: -Auzi doamna,sa ma pupi in cur,nu prea in cur dar in cur sa fie [wow][/wow])) (scz pt cur) | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Glume Joi Iul 29, 2010 2:19 am | |
| Într-un castel medieval, ghidul îi conduce pe turişti pe nişte scări întortocheate, coborînd tot mai jos şi mai jos. Undeva, la capătul labirintului, apare o uşă pe care scrie "Camera de tortură". Intră cu toţii; înăuntru o mulţime de schelete, unele mai noi, altele mai vechi... Turiştii întreabă: - Ale cui sînt rămăşiţele? Ghidul răspunde: - Legenda spune că aici şi-au găsit sfîrşitul turiştii care n-au dat bacşiş ghidului... dar asta este doar o legendă... ___________________________________________ - Salut, bine că te-am întîlnit! Poţi să-mi împrumuţi 100.000 de lei? - Îmi pare rău, dar n-am bani la mine! - Dar acasă? - Acasă toţi sînt bine, sănătoşi, mulţumesc! | |
| | | lavy98 ♥ Best Member ♥
Mesaje : 282 Puncte : 334 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/02/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : in calculator...........woow ce fierbinte este Joburi/Distractii : :D Stare de spirit : foarte vesela Anime-uri preferate : foarte multe
Foaie de personaj Varsta: 12 Trecut: Nimic special doar mi-am vazut bunicul muriind in fata ochilor. Prezent: Imi traiesc viata pe deplin si distractie la maxim.
| Subiect: Re: Glume Joi Iul 29, 2010 2:54 am | |
| Bula lipsise 3 saptamani de la scoala. Cand vine bula inapoi la scoala il intreaba profa: -Bula de ce ai lipsit prima saptamana? -Pai i-a cazut mamei o caramida in cap si trebuia sa o inmormantam! -Bine, dar in a doua saptamana? -I-a cazut lui tata o caramida in cap si trebuia sa il ingropam! -Dar in a treia saptamana? -I-a cazut bunicii o caramida in cap si a trebuit sa o inmormantam! -Si tu Bula unde erai? -Pe acoperis aruncam caramizi!
| |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Glume Vin Aug 06, 2010 12:37 am | |
| Doua blonde intr-o masina, semaforul rosu, se opresc: - Mamaaa ... vezi ce rosu frumos?! - Da... wow... - Da... uite ce galben fain... - Aha... - Da... uite ce verde frumos... - Da, asta chiar e super... - Aaa... iar rosul ala... l-am mai vazut, hai sa mergem!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Glume | |
| |
| | | | Glume | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |