Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| BUNa! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: BUNa! Mier Iul 14, 2010 8:22 pm | |
| BUna Ma numesc Gabu Andreea-Adina..Am 11 ani.Culorile mele preferata sunt: albastru,verde,alb,mov si negru.Imi place sa desenez(este hobiul meu).Imi place acest site foarte mult .Animeul preferat al meu este Naruto.Personajele preferate din Naruto sunt:Itachi,Naruto,Hinata,Sasuke,Sakura,Si Yoidame(Al4Hokage).Imi place sa ma distrez....sunt o fire mai nebunatika ....imi place sa incerc lucruri pe care nu leam mai facut vreodata.Imi place sa am multi prieteni.Cantaretul meu preferat este Daddy yankee... Gata ca am palavragit cam mult despre mine DECI CARE VREA SA FIM PRIETENI? | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: BUNa! Mier Iul 14, 2010 10:52 pm | |
| Buna Andreea ^^ Bun venit pe forum si distractie placuta
Si eu vreau sa fiu prietena ta ^^
| |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: BUNa! Mier Iul 14, 2010 11:00 pm | |
| Bunvenit pe forum! Distractie placuta! | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: BUNa! Joi Iul 15, 2010 12:46 am | |
| Bine ai venit pe forum and have fun! | |
| | | Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| | | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: BUNa! | |
| |
| | | | BUNa! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |