Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Madalina Manole a murit | |
|
+4Itachi+Andreea Dydee Blade Kid ♫ Pukkedy ♫ 8 participanți | Autor | Mesaj |
---|
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| | | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Joi Iul 15, 2010 1:50 am | |
| Pai din toate balivernele pe care le auzi de la cei din jur si de la stiri,eu zic ca se sinucise,fapt pentru care n-o vad cu ochi buni chiar si pentru cariera sa stralucitoare,deoarece cred ca isi putea gasi un psiholog sau in cel mai rau caz un psihiatru care ar fi putut-o ajuta . Ei bine asta e parerea mea ,acum depinde si de cea a celorlalti
| |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Joi Iul 15, 2010 1:59 am | |
| Mie mi se pare ca sinuciderea e un lucru banal. Daca s-a sinucis , practic a refuzat cel mai frumos cadou de la Dumnezeu si a lasat si un copil si sot in urma... Mare pacat! | |
| | | Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Joi Iul 15, 2010 2:02 am | |
| Mda n-a fost desteapta la capitolul asta,si nici curaj in sange, ca sa treaca peste problemele pe care le-ar fi avut ,nu avea.In mare parte suicidul mi se pare dovada de lasitate fata de ce iti ofera viata.
| |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Joi Iul 15, 2010 2:03 am | |
| Dar poate nu s-a sinucis... Adica probele nu sunt concrete.. | |
| | | Blade Kid ● Member ●
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Joi Iul 15, 2010 2:12 am | |
| Asta ramane de vazut,desi eu sunt cam 80% sigura ca nu a fost ucisa .
| |
| | | Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Joi Iul 15, 2010 2:34 am | |
| Am vazut si la stiri si emisiuni...pacat.. | |
| | | Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Vin Iul 16, 2010 5:00 pm | |
| | |
| | | andre97andre ● Baby ●
Mesaje : 28 Puncte : 40 Reputatie : 1 Data nasterii : 02/10/1997 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 27 Localizare : Prin Romania Joburi/Distractii : Volei, role etc Stare de spirit : . Anime-uri preferate : ...
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Vin Iul 16, 2010 5:56 pm | |
| Pacat :(
Blestemul MM - Madalina Manole a murit ca Marilyn Monroe
Un cocktail de medicamente, asa a disparut una dintre cele mai iubite dive din istoria umanitatii, Marylin Monroe. Asa se pare ca s-a incheiat si viata Madalinei Manole. Coincidenta sinistra, cele doua aveau aceleasi initiale. | |
| | | georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Vin Iul 23, 2010 4:54 pm | |
| eu cred ca cineva a uciso..nu cred ca s-a omorat singura | |
| | | Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Dum Aug 01, 2010 10:56 pm | |
| Eu nici macar nu auzisem de Madalina Manole. Cred ca nus's la curent cu totul. Eu aflu de ei mai mult cand ii da la stiri ca au murit. Thoamne . Cum mai snt sh io. | |
| | | Andre ● Baby ●
Mesaje : 23 Puncte : 27 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/12/1995 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 28 Localizare : secret...dak ti-as spune ar trbui sa te omor..muahahaha.. Joburi/Distractii : animeee , muzica , internet Stare de spirit : leneeeeeeeee Anime-uri preferate : Naruto S. , Naruto , Bleach , One piece , D.Gray-man ..etc.
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit Dum Aug 01, 2010 11:27 pm | |
| da...imi aduc aminte k am crescut ascultand muzica ei:(...dar numai ea stie ce a fost in sufletul ei dak s-a sinucis..noi nu avem nici un drept sa o judecam... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Madalina Manole a murit | |
| |
| | | | Madalina Manole a murit | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |