Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| My style | |
| | Autor | Mesaj |
---|
♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: My style Joi Iul 15, 2010 2:40 am | |
| Stilul meu ramane cel clasic.O camasa si o fusta arata bine pe orice fata: Parul desprins si o astfel de uniforma ar arata minunat pe mine. Stilurile voastre care sunt??Puteti arata niste poze cu genul de imbracaminte preferat? | |
| | | Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: Re: My style Joi Iul 15, 2010 2:48 pm | |
| Poi stilul meu este cam asa : -Un hanorac (preferabil alb sau negru)imi plac si roz ori albastru -Blugi (preferabili negri) -adidasi albi(adidasi albi sunt preferati mei)si negri -Si parul lasat liber -cate oda o sapca | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
Mesaje : 607 Puncte : 893 Reputatie : 0 Data nasterii : 03/05/1998 Data de inscriere : 02/06/2010 Varsta : 26 Localizare : Wherever you are Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock... Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no? Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~
Foaie de personaj Varsta: 16 ani Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut. Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.
| Subiect: Re: My style Joi Iul 15, 2010 8:52 pm | |
| Interesant stilul tau si foarte abordat de tinerii adolescenti din ziua de astazi. Cand eram mai mica imi placea mult si vroiam sa ma imbrac si eu asa... Dar gusturile se schimba... | |
| | | Itachi+Andreea ♫ Moderator ♫
Mesaje : 55 Puncte : 74 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/02/1999 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 25 Localizare : Barlad Joburi/Distractii : NIK!!!!!!! Stare de spirit : HAPPY Anime-uri preferate : Naruto,Yo Yo Hakusho,Shaman King ,si multe altele
| Subiect: Re: My style Vin Iul 16, 2010 4:16 pm | |
| Mersi .......Nu credeam ca o sai placa lui cineva stilul meu.........Iar stilul tau chiar imi place am sa incerc stilul tau sa vad cum imi sta ......numai ca ma simt mai bine in stilul meu | |
| | | georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: My style Mier Aug 04, 2010 2:15 am | |
| pai stilul meu arata cam asa:un maieu dragut si la moda -pantaloni scurti daca e cald -iar papuci sau pantofi...sau adidasi | |
| | | ♫ Pukkedy ♫ ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
| Subiect: Re: My style Mier Aug 04, 2010 2:46 pm | |
| Anunt !!!! Noul meu stil...am inceput sa ma imbrac asa de ceva timp si cred ca i like so much... -O bluza sau un tricou mai larg si cu imprimeuri colorate sau negre. -Un jeans negru , sau pantaloni trei-sferturi in carouri. -Adidasi sau sandalute comode. -Ochelarii de soare nu-mi lipsesc ...never. -Parul m-il las desprins , pe spate si m-il pieptan mai rebel [ gen fata din img ] | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: My style | |
| |
| | | | My style | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |