Anime World
ようこそフォーラムに楽しくしたい場合はPikkuアニメ!私は重い願ってもカテゴリ、トピック、スレッド、管理者が会員とルールですがフォーラムの私達の場合は、お楽しみください。
あなたはまだアカウントをお持ちでない場合急いで、メンバーすべてのオプションを受け取るために登録します。

私たちと一緒に来 !!!

╔══╗
║╔╗║
║╚╝╠══╦╦══╦═╗
║╔╗║╔╗║║║║║╩╣
╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝

_____♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️______♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_____♥️♥️♥️__♥️♥️♥️____♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️________♥️♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️__________♥️♥️_________♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️_____________________♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️___________________♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_________________♥️♥️♥️
____♥️♥️♥️_______________♥️♥️♥️
______♥️♥️♥️___________♥️♥️♥️
________♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
__________♥️♥️♥️___♥️♥️♥️
____________♥️♥️♥️♥️♥️
_____________♥️♥️♥️
Anime World
ようこそフォーラムに楽しくしたい場合はPikkuアニメ!私は重い願ってもカテゴリ、トピック、スレッド、管理者が会員とルールですがフォーラムの私達の場合は、お楽しみください。
あなたはまだアカウントをお持ちでない場合急いで、メンバーすべてのオプションを受け取るために登録します。

私たちと一緒に来 !!!

╔══╗
║╔╗║
║╚╝╠══╦╦══╦═╗
║╔╗║╔╗║║║║║╩╣
╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝

_____♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️______♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_____♥️♥️♥️__♥️♥️♥️____♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️________♥️♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️__________♥️♥️_________♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️___________________♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_________________♥️♥️♥️
____♥️♥️♥️_______________♥️♥️♥️
______♥️♥️♥️___________♥️♥️♥️
________♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
__________♥️♥️♥️___♥️♥️♥️
____________♥️♥️♥️♥️♥️
_____________♥️♥️♥️
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe forum!Inregistrati-va si distractie placuta!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Forum
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Cel Mai Activ User
Blade Kid
Sakura Haruno - 春野 サクラ 9-23
Ultimele subiecte
» Formatii preferate
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyMier Iul 25, 2012 4:51 pm Scris de Ralu

» Formatii rock
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyMier Iul 25, 2012 4:49 pm Scris de Ralu

» Ralu a venit
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyMier Iul 25, 2012 4:43 pm Scris de Ralu

» Esti un vampir?
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 22, 2012 3:09 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce dans ti se potriveste
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 22, 2012 3:05 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce personaj feminin din Naruto esti?
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 22, 2012 3:03 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau?
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 22, 2012 3:01 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce personaj din Vocaloid esti?
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 22, 2012 2:59 am Scris de Antonia von Kuran

» Kaname Kuran
Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 22, 2012 2:54 am Scris de Antonia von Kuran

Top postatori
♫ Pukkedy ♫
Sakura Haruno - 春野 サクラ I_vote_lcapSakura Haruno - 春野 サクラ I_voting_barSakura Haruno - 春野 サクラ I_vote_rcap 
georgiana12
Sakura Haruno - 春野 サクラ I_vote_lcapSakura Haruno - 春野 サクラ I_voting_barSakura Haruno - 春野 サクラ I_vote_rcap 
lavy98
Dydee
Anime Fan Art
Blade Kid
Ice Wolf
Itachi+Andreea
andre97andre
02gold23
Ceas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Galerie
Sakura Haruno - 春野 サクラ Empty
Parteneri
forum gratuit Romania Anime Sakura Haruno - 春野 サクラ Fotofl71 Sakura Haruno - 春野 サクラ Jx8xgn10 Sakura Haruno - 春野 サクラ Anime
forum gratuit
Sakura Haruno - 春野 サクラ Fotofl71 Sakura Haruno - 春野 サクラ 11tmlhf

Sakura Haruno - 春野 サクラ Fffvv Sakura Haruno - 春野 サクラ Fotofl71 Sakura Haruno - 春野 サクラ 33wqqmq

Sakura Haruno - 春野 サクラ

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
♫ Pukkedy ♫
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
♫ Pukkedy ♫

feminin Taur Tigru
Puncte : 893
Reputatie : 0
Data nasterii : 03/05/1998
Data de inscriere : 02/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Wherever you are
Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock...
Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no?
Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~

Foaie de personaj
Varsta: 16 ani
Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut.
Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.

MesajSubiect: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyJoi Iul 15, 2010 9:19 pm

Sakura Haruno (春野 サクラ, Haruno Sakura?) este un personaj fictiv din serialul anime şi manga Naruto creat de Masashi Kishimoto. În serie, Sakura a devenit o conducătoare de sex feminin. Kishimoto a avut dificultăţi în crearea desenului ei, punându-se accent în mod inadecvat pe anumite părţi ale ei, cum ar fi fruntea mare.
În anime şi manga, Sakura este o kunoichi din Satul Ascuns între Frunze ce face parte din Echipa 7 a cărei membri sunt Sakura Haruno, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha şi Senseiul lor, Kakashi Hatake. Iniţial, Sakura are o dragoste nebună pentru Sasuke, sunsţinându-l întotdeauna şi indignândul pe Naruto. În cursul seriei, ea devine o persoană care se conduce singură şi începe de al aprecia şi al accepta pe Naruto; în partea a II-a ea începe să dezvolte o relaţie mai strânsă cu el, în scopul de al aduce pe colegul lor, Sasuke, înapoi. Sakura a apărut în mai multe părţi din Naruto mass-media, inclusiv în cele 4 OVA prezentate în serie şi în mai multe jocuri video.
Numeroase publicaţii anime şi manga au lăudat şi criticat caracterul Sakura. Ea a fost iniţial observată ca un stereotip shōnen de caractere, servind ca o dragoste de interes pentru protagonist. Printre cititorii de bază a benzii desenate Naruto Sakura a devenit foarte populară. Mai multe piese de marfă au fost puse în asemănarea lui Sakura, inclusiv o păpusă de pluş şi o cheie în lanţuri.Personalitate

Sakura Haruno - 春野 サクラ 100px-SakuraSakura Haruno - 春野 サクラ Magnify-clip

Sakura aşa cum apare în Partea a 2-a.

La începutul seriei, Sakura este îndrăgostită de Sasuke Uchiha, pentru că arată bine, are o atitudine misterioasă şi talent enorm. Din acest motiv multe din apariţiile Sakurei de la începutul seriei sunt pentru a-i câştiga afecţiunea lui. În timp ce povestea progresează, Sakura devine îngrijorată că Sasuke o va abandona pe ea şi tot Satul Ascuns în Frunze în căutarea lui pentru putere. Când temerile ei se adeveresc, Sakura face tot ce poate pentru a-l împiedica să plece, declarându-i sentimentele sale de dragoste pentru el. Deşi cuvintele ei l-au atins, Sakura nu l-a putut opri pe Sasuke să plece din Konoha. De atunci Sakura şi-a făcut un obectiv, acela de a-l aduce inapoi pe Sasuke. În partea a II-a, deşi are încă griji legate de bunăstarea lui şi nu permite altora să-l insulte pe Sasuke, Sakura este dispusă să-l atace, pentru a-şi apăra echipa.
Relaţiile Sakurei cu Naruto, suferă modificări în întreaga serie. La început, Sakura îl consideră pe Naruto doar un idiot care încearcă să-i distrugă viaţa, dar, în timp ce povestea progresează, Sakura îşi dă seama că l-a judecat greşit. După ce Sasuke pleacă din Konoha, Sakura îl roagă pe Naruto să-l aducă pe Sasuke înapoi. Având o pasiune pentru Sakura, Naruto face tot ce-i stă-n putere pentru a-i îndeplini dorinţa. Deşi nu reuşeşte şi ajunge în spital Naruto jură că într-o zi îşi va îndeplini promisiunea. Sakura îşi petrece cei doi ani şi jumătate antrenându-se, pentru a-l putea ajuta pe Naruto în încercarea lui. În partea a II-a, în timp ce-l caută pe Sasuke, Sakura află de greutăţile pe care trebuie să le înfrunte Naruto pentru a-i îndeplini dorinţa: Orochimaru, Akatsuki, vulpea cu 9 cozi şi devine mai protectivă, încercând să-l ajute să le depăşească.
[modifică] Misiuni complete

• D-Rank: 12
  • C-Rank: 9
  • B-Rank: 6
  • A-Rank: 7
  • S-Rank: 0

[modifică] Abilităţi

În partea I, Sakura are în mare măsură abilităţi slabe şi nedezvoltate. În timp ce ea a dovedit că este foarte bună la abilităţile ninja de bază, Sakura este lipsită de orice alt set de trăsturi în afară de cele ale Echipei 7. Profesorul ei, Kakashi Hatake, a apreciato pentru că are un control excelent asupra chakrei ei, dar nu ştie până în partea a II-a cum să folosească această capacitate pentru a profita de ea.
După antrenamentul cu Tsunade care durează doi ani şi jumătate, Sakura achiziţionează două abilităţi care se bazează pe capacitatea de a-şi controla excelent chakra. Prima abiltate constă în capacitatea de a vindeca rănile, iar cea de-a doua constă în capacitatea de a distruge orice obiect din jur doar cu pumnii cu cea mai mare uşurinţă.
[modifică] Jutsu

• Tehnica braţului puternic
  • Impactul înfloririi cireşei
  • Tehnica extragerii veninului
  • Tehnica palmei mistice

[modifică] Bibliografie

[modifică] Referinţe

1. ^ Kishimoto, Masashi (2002). NARUTO―ナルト―[秘伝・臨の書]. Shueisha. pp. 31. ISBN 4-08873-288-X.
  2. ^ a b c Kishimoto, Masashi (2005). NARUTO―ナルト―[秘伝・闘の書]. Shueisha. pp. 29. ISBN 4-08873-734-2.
  3. ^ „Hiden: Shō no Sho Official Character Databook Mini”. Weekly Shōnen Jump (Shueisha) (18): 6. 2005.
Sus In jos
https://hayate.forumgratuit.ro
Dydee
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Dydee

feminin Rac Tigru
Puncte : 255
Reputatie : -1
Data nasterii : 29/06/1998
Data de inscriere : 13/07/2010
Localizare : Narnia.
Joburi/Distractii : ......
Stare de spirit : happy
Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....

Foaie de personaj
Varsta: 18
Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor.
Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.

MesajSubiect: Re: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Iul 18, 2010 7:46 pm

E personajul meu preferat din toate anmeurile....
Sus In jos
http://animestar.5forum.net/forum.htm
georgiana12
♫ Moderator ♫
♫ Moderator ♫
georgiana12

feminin Rac Bivol
Puncte : 430
Data nasterii : 02/07/1997
Data de inscriere : 13/07/2010
Varsta : 27
Localizare : constanta
Joburi/Distractii : multe
Stare de spirit : Happy
Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..

Foaie de personaj
Varsta: 14
Trecut: ea are o istorie mare
Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta

MesajSubiect: Re: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyVin Iul 23, 2010 3:24 pm

da si al meu
Sus In jos
♫ Pukkedy ♫
♫ Pukkedy ♫

feminin Taur Tigru
Puncte : 893
Data nasterii : 03/05/1998
Data de inscriere : 02/06/2010
Localizare : Wherever you are
Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock...
Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no?
Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~

Foaie de personaj
Varsta: 16 ani
Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut.
Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.

MesajSubiect: Re: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptySam Iul 24, 2010 1:42 am

Si mie imi place mult de ea...dar nu-mi place grafica ei in seria shippudent.
Sus In jos
https://hayate.forumgratuit.ro
Shy Adda
● Baby ●
● Baby ●
Shy Adda

feminin Fecioara Tigru
Puncte : 5
Data nasterii : 22/09/1998
Data de inscriere : 25/07/2010
Localizare : undeva pe Terra
Joburi/Distractii : Calculatorul,....ETC
Stare de spirit : Forever Happy
Anime-uri preferate : Naruto,Bleach...

MesajSubiect: Re: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyMier Aug 04, 2010 4:41 pm

personaju` meu preferat
Sus In jos
Crystal
● Baby ●
● Baby ●
Crystal

feminin Pesti Dragon
Puncte : 6
Data nasterii : 07/03/2000
Data de inscriere : 13/11/2011
Varsta : 24
Localizare : My World...
Joburi/Distractii : Imi place sa ascult muzica, sa fac fan ficuri si sa ma distrez.
Stare de spirit : Idragostita..
Anime-uri preferate : Vampire Knight, Mew Mew Power, Naruto

MesajSubiect: Re: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ EmptyDum Dec 18, 2011 5:36 am

Personajul meu preferat deoarece mi-a dat incredere si putere.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sakura Haruno - 春野 サクラ   Sakura Haruno - 春野 サクラ Empty

Sus In jos

Sakura Haruno - 春野 サクラ
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sasuke Uchiha & Sakura Haruno
» Card Captor Sakura