Anime World
ようこそフォーラムに楽しくしたい場合はPikkuアニメ!私は重い願ってもカテゴリ、トピック、スレッド、管理者が会員とルールですがフォーラムの私達の場合は、お楽しみください。
あなたはまだアカウントをお持ちでない場合急いで、メンバーすべてのオプションを受け取るために登録します。

私たちと一緒に来 !!!

╔══╗
║╔╗║
║╚╝╠══╦╦══╦═╗
║╔╗║╔╗║║║║║╩╣
╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝

_____♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️______♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_____♥️♥️♥️__♥️♥️♥️____♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️________♥️♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️__________♥️♥️_________♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️_____________________♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️___________________♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_________________♥️♥️♥️
____♥️♥️♥️_______________♥️♥️♥️
______♥️♥️♥️___________♥️♥️♥️
________♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
__________♥️♥️♥️___♥️♥️♥️
____________♥️♥️♥️♥️♥️
_____________♥️♥️♥️
Anime World
ようこそフォーラムに楽しくしたい場合はPikkuアニメ!私は重い願ってもカテゴリ、トピック、スレッド、管理者が会員とルールですがフォーラムの私達の場合は、お楽しみください。
あなたはまだアカウントをお持ちでない場合急いで、メンバーすべてのオプションを受け取るために登録します。

私たちと一緒に来 !!!

╔══╗
║╔╗║
║╚╝╠══╦╦══╦═╗
║╔╗║╔╗║║║║║╩╣
╚╝╚╩╝╚╩╩╩╩╩═╝

_____♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️______♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_____♥️♥️♥️__♥️♥️♥️____♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️________♥️♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
_♥️♥️♥️__________♥️♥️_________♥️♥️♥️
__♥️♥️♥️___________________♥️♥️♥️
___♥️♥️♥️_________________♥️♥️♥️
____♥️♥️♥️_______________♥️♥️♥️
______♥️♥️♥️___________♥️♥️♥️
________♥️♥️♥️_______♥️♥️♥️
__________♥️♥️♥️___♥️♥️♥️
____________♥️♥️♥️♥️♥️
_____________♥️♥️♥️
Anime World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe forum!Inregistrati-va si distractie placuta!

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Forum
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Cel Mai Activ User
Blade Kid
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ 9-23
Ultimele subiecte
» Formatii preferate
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyMier Iul 25, 2012 4:51 pm Scris de Ralu

» Formatii rock
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyMier Iul 25, 2012 4:49 pm Scris de Ralu

» Ralu a venit
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyMier Iul 25, 2012 4:43 pm Scris de Ralu

» Esti un vampir?
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 22, 2012 3:09 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce dans ti se potriveste
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 22, 2012 3:05 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce personaj feminin din Naruto esti?
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 22, 2012 3:03 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce cuplu reprezinti tu si prietenul tau?
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 22, 2012 3:01 am Scris de Antonia von Kuran

» Ce personaj din Vocaloid esti?
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 22, 2012 2:59 am Scris de Antonia von Kuran

» Kaname Kuran
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 22, 2012 2:54 am Scris de Antonia von Kuran

Top postatori
♫ Pukkedy ♫
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ I_vote_lcapHinata Hyuuga - 日向ヒナタ I_voting_barHinata Hyuuga - 日向ヒナタ I_vote_rcap 
georgiana12
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ I_vote_lcapHinata Hyuuga - 日向ヒナタ I_voting_barHinata Hyuuga - 日向ヒナタ I_vote_rcap 
lavy98
Dydee
Anime Fan Art
Blade Kid
Ice Wolf
Itachi+Andreea
andre97andre
02gold23
Ceas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Galerie
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Empty
Parteneri
forum gratuit Romania Anime Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Fotofl71 Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Jx8xgn10 Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Anime
forum gratuit
Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Fotofl71 Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ 11tmlhf

Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Fffvv Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Fotofl71 Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ 33wqqmq

Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
♫ Pukkedy ♫
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥ Founder ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥
♫ Pukkedy ♫

feminin Taur Tigru
Puncte : 893
Reputatie : 0
Data nasterii : 03/05/1998
Data de inscriere : 02/06/2010
Varsta : 26
Localizare : Wherever you are
Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock...
Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no?
Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~

Foaie de personaj
Varsta: 16 ani
Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut.
Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.

MesajSubiect: Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ   Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyJoi Iul 15, 2010 9:27 pm

Hinata Hyuga

Este o membră a clanului Hyuga din ramura principală şi o membră a echipei 8. Ea este îndragostită de Naruto în secret de când s-au cunoscut la academie. Are aceste sentimente faţa de el deorece acesta este cel care i-a arătat calea de a deveni un ninja bun şi a impresionat-o cu optimismul şi încrederea în sine. Se antrenează din greu pentru a-i putea dovedi tatălui ei de ce e în stare pentru că a desmoştenit-o pe aceasta când era încă la academie(fiind fiica cea mare, ea avea dreptul la moştenire, şi nu sora ei cu 5 ani mai mică, Hanabi). Progresul ei însa ne este arătat mai târziu în seria Naruto. Hinata este luata în grijă de Yuuhi Kurenai, care mai târziu îi devine profesoară. Tatăl ei îşi dă seama de potenţialul sau ca ninja(unii zic că o poate întrece şi pe Sakura datorită tehnicii clanului Hyuga, Byakugan)la sfârşitul primei părţi şi astfel se ocupă mult mai mult de antrenamentul său. Verişorul său, Neji o detestă la început din cauza invidiei cum că ea este în ramura principală iar el nu. Hinata este o fată extraordinar de timidă şi este în stadiul de leşin în preajma lui Naruto(leşina de multe ori în faţa lui, din cauză că el se apropie prea mult.) Hinata roşeşte mereu când Naruto este prin preajmă şi îi vorbeşte. Comportamentul ei este considerat de Naruto ciudat, în ciuda faptului că el o consideră simpatică. În seria Naruto ea nu este capabilă sa îşi destăinuie sentimentele faţă de Naruto, dar atunci când acesta paraseşte satul ea îşi jură că o sa devină mult mai puternică atunci când Naruto se va întoarce. În seria shippuden vedem o Hinata în stadiul de chuunin, mai mare şi mai matură (chiar dacă Kiba îi zice că nu s-a maturizat). În seria manga ea însfârşit îşi destăinuie sentimentele pentru Naruto la sfârşitul unui monolog pe care îl ţine în dorinţa ei de a-l proteja de Pein(liderul Akatsuki) care doreşte să îi fure vulpea cu 9 cozi. Îşi face apariţia pentru prima dată în seria Naruto în episodul 1, iar în Shippuden în episodul 33. Este născută pe 27 decembrie în zodia capricornului. În seria japoneză vocea ei este interpretată de Nana Mizuki.
Sus In jos
https://hayate.forumgratuit.ro
Dydee
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Dydee

feminin Rac Tigru
Puncte : 255
Reputatie : -1
Data nasterii : 29/06/1998
Data de inscriere : 13/07/2010
Localizare : Narnia.
Joburi/Distractii : ......
Stare de spirit : happy
Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....

Foaie de personaj
Varsta: 18
Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor.
Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.

MesajSubiect: Re: Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ   Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptyDum Iul 18, 2010 7:44 pm

Mie sincer nu imi place de ea.........
Sus In jos
http://animestar.5forum.net/forum.htm
CrAzY DrEaM
● Baby ●
● Baby ●
CrAzY DrEaM

feminin Taur Tigru
Puncte : 8
Data nasterii : 19/05/1998
Data de inscriere : 24/07/2010
Localizare : cl
Joburi/Distractii : no comm
Stare de spirit : sad
Anime-uri preferate : shaman king

MesajSubiect: Re: Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ   Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptySam Iul 24, 2010 5:44 pm

eu o ador!adica..ma rog..imi placea mai mult inainte,acum..nu prea..dar ca personaj tot e draguta..
Sus In jos
♫ Pukkedy ♫
♫ Pukkedy ♫

feminin Taur Tigru
Puncte : 893
Data nasterii : 03/05/1998
Data de inscriere : 02/06/2010
Localizare : Wherever you are
Joburi/Distractii : Am o obsesie pentru muzica rock...
Stare de spirit : ehh...merge...Oricine mai are si cate o zi proasta....no?
Anime-uri preferate : ~Zero no Tsukaima,Kamikaze Kaitou Jeanne,Mermaid Melody,Naruto,Nana,Kaleido Stage,Full Metal Panic,Blood+,Mew Mew Power,Romeo x Juliet,Yu Yu Hakusho,Jigoku Shoujo,Inuyasha~

Foaie de personaj
Varsta: 16 ani
Trecut: A fost parasita de parinti cand avea frageda varsta de 4 ani si singura amintere pe care o are cu familia ei este o mica poza cu ea si parintii ei de cand s-a nascut.
Prezent: Calatoreste si se antreneaza cu diferite persoane [ bune sau rele ] pentru a deveni o perfectionista in toate stilurile de lupta si sa invete sa-si controleze cat mai bine puterile primite la nastere.

MesajSubiect: Re: Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ   Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ EmptySam Iul 24, 2010 5:45 pm

Mie imi place de ea...
Dar acum ca si la majoritatea personajelor din Naruto nu imi place noua grafica din shippudent.
Sus In jos
https://hayate.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ   Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ Empty

Sus In jos

Hinata Hyuuga - 日向ヒナタ
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime World :: Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Anime World Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ :: ● Anime Girls ●-
Mergi direct la: