georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Re: Top Anime Vin Aug 06, 2010 3:26 pm | |
| | |
|
Amami.Miharu ● Baby ●
Mesaje : 7 Puncte : 9 Reputatie : 0 Data nasterii : 07/11/1994 Data de inscriere : 30/08/2010 Varsta : 30 Localizare : Pluto Joburi/Distractii : Blogs & forums Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : Naruo
| Subiect: Re: Top Anime Lun Aug 30, 2010 6:29 pm | |
| Thanks for posting this^^ | |
|
Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Top Anime Mar Aug 31, 2010 10:08 pm | |
| omg..... atatea anime-uri si eu n-am vazut nici jumatate din astea..... mai ales cand ma gandesc ca majoritatea nu le-am vazut complet | |
|
sarah chan ● Baby ●
Mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0 Data nasterii : 23/11/1994 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 30 Localizare : Valcea Joburi/Distractii : desenul,plimbarile,etc Stare de spirit : Bine dispusa Anime-uri preferate : Yu Yu Hakusho
Foaie de personaj Varsta: 17 Trecut: a avut mai multe probleme cu puterile cu 4 ani in urma pierzandusi controlul si omorandusi intreaga familie doar un frate scapand cu viata Prezent: incearca sa invete sa isi controleze in totalitate puterile
| Subiect: Re: Top Anime Sam Mar 12, 2011 8:06 pm | |
| Atatea titluri... nu am vazut nici pe sfert din animeurile acestea.... de unde sa incep? | |
|
RinMi♫♪ ● Baby ●
Mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Data nasterii : 11/08/1996 Data de inscriere : 12/05/2011 Varsta : 28 Localizare : In cosmos Joburi/Distractii : Sa desenez si sa dansez Stare de spirit : Huuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh Anime-uri preferate : Destule
Foaie de personaj Varsta: 14 ani Trecut: O fata ce nu si-a cunoscut niciodata familia crescand pe strada, la varsta de 10 ani a aflat ca sar putea sa aiba un frate geaman. Ea a fost gasita de catre Fratia Spadasinilor ce era formata din orfanii asasini ce vroiau sa apere pe toti cei saraci, dupa un an. Acolo a fost acceptata ca fiind o membra a "familiei". Prezent: Acum ea este cel mai de temut asasin din fratie, cea mai buna prietena a ei a aflat ca este fica unui om bogat, care de fapt nu era tatal ei, fiind obligata sa il serveasca, iar cel mai de incredere om al acestui bogatas era fratele ei.
| Subiect: Re: Top Anime Vin Mai 13, 2011 8:07 pm | |
| Valeu! Ce de animeuri! Eu nu am vazut nici un sfert dintre ele. | |
|
Sasuavenger ● Baby ●
Mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/12/1997 Data de inscriere : 05/09/2011 Varsta : 26 Localizare : Pe net Joburi/Distractii : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!! Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuden, Nana, Inuyasha, Fullmetal Alchemist, Tokyo Mew Mew, Mermaid Melody, Detective Conan, D. Gray-man, Romeo x Juliet, Full Metal Panic, Vampire Knight, Ghost Stories, Kilari, Yu Yu Hakusho, Kaleido Star, Lovely Complex, Honey and Clover, Slayers, Blood+, Bleach, Chrno Crusade, Death Note, Rosario Vampire, Fruits Basket.
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Top Anime Lun Sept 05, 2011 6:27 pm | |
| Vai de mine! Ce de animeuri! N-am vazut decat cateva! Hmmm... De unde sa incep? De la inceput! Va pwp! | |
|