| Cat de multe stii despre universul anime/manga? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Sam Aug 28, 2010 5:04 pm | |
| | |
|
| |
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Sam Aug 28, 2010 8:31 pm | |
| Fanul perfect Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. E tare quiz-ul. | |
|
| |
MewKittyAngel ● Baby ●
Mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Data nasterii : 12/08/1992 Data de inscriere : 06/09/2010 Varsta : 32 Localizare : Anime World Joburi/Distractii : Anime, Music Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : Yu Yu Hakusho, Spiral, Kuroshitsuji, Kaleido Star, Vampire Knight, Rosario Vampire, Inuyasha, Kiddy Grade
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Joi Sept 16, 2010 9:54 pm | |
| Fanul perfect Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. Dap cam asa e | |
|
| |
02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Vin Sept 17, 2010 1:16 am | |
| Incep sa cred ca acest quiz e prea simplu...Prea reusiti toti... | |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Vin Sept 24, 2010 1:46 am | |
| Fanul perfect
Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura. | |
|
| |
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? Mier Ian 05, 2011 1:08 am | |
| Fanul perfect
Uitate atent/a la imagine si gandestete bine . Probil aceea este porecla ta .Oricum daca ne-am cunoaste am fi buni/e prieteni/e .Deci nu esti singura.
Replicile-la nimereala:)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre universul anime/manga? | |
| |
|
| |
| Cat de multe stii despre universul anime/manga? | |
|