02gold23 ● Baby ●
Mesaje : 27 Puncte : 41 Reputatie : 0 Data nasterii : 15/03/1996 Data de inscriere : 28/08/2010 Varsta : 28 Localizare : ~in my mind~ Joburi/Distractii : Sunt fan anime...trebuie sa spun mai mult? Stare de spirit : ~cool~ Anime-uri preferate : Kuroshitsuji/Kuroshitsuji 2, La corda d'oro, D.Gray-man...
Foaie de personaj Varsta: 19 Trecut: Este elfa, si pot spune ca este timida, din cauza faptului ca a locuit pana la 14 ani printr oameni. Prezent: Este logodita ci un elf, Angeloix Detroit si invata magie.
| Subiect: Nebunia este de mai multe feluri... Sam Aug 28, 2010 5:19 pm | |
| Pai titlul reprezinta .... reprezinta...nu stiu exact daca are vreo logica.Mi-a venit ideea intr-o noapte cand nu puteam sa dorm. Am inceput s acreez videori imediat ce am descoperit Movie Maker, in computer.Deci sa nu va asteptati la niste chestii de ramaneti cu gura cascata. https://www.youtube.com/watch?v=GA4YAsPGtfw -> Sunt fana Kuroshitsuji... Bun, acum vreau critici constructive, cat de multe...Vreau sa ma perfectionez. | |
|
Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Nebunia este de mai multe feluri... Lun Aug 30, 2010 2:36 pm | |
| imi place moolt AMVul e sooper, cred ca atunci cand o sa mai am timp o sa ma apuc sa ma uit la Kuroshitsuji btw, daca nu te deranjeaza, poti sa arunci o privire la topicul unde sunt fan AMVurile mele? l-am postat de mult si inca nu s-a uitat nimeni | |
|