| Cat de multe stii despre Naruto? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
georgiana12 ♫ Moderator ♫
Mesaje : 352 Puncte : 430 Reputatie : 0 Data nasterii : 02/07/1997 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 27 Localizare : constanta Joburi/Distractii : multe Stare de spirit : Happy Anime-uri preferate : mermaid melody,naruto,shugo chara,mew mew power,....etc..
Foaie de personaj Varsta: 14 Trecut: ea are o istorie mare Prezent: este o cunoici si foarte inteligenta
| Subiect: Cat de multe stii despre Naruto? Joi Aug 12, 2010 7:05 pm | |
| | |
|
| |
Ice Wolf ● Junior Member ●
Mesaje : 147 Puncte : 155 Reputatie : 0 Data nasterii : 19/11/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : pe net, ce super e aici....XD Joburi/Distractii : desenat + calculator = distractie :D Stare de spirit : Crazy and Lazy!!!!!!!! lol Anime-uri preferate : Naruto, Naruto Shippuuden, Gravitation, Slayers, School Rumble, Wolf's Rain, etc
Foaie de personaj Varsta: 15 Trecut: Dupa ce parintii ei au murit intr-o explozie, a fost crescuta si antrenata de un Ninja malefic, si a lucrat ca asasin si spion platit, iar dupa ce antrenorul ei a vrut sa-i ia puterile l-a ucis si si-a continuat viata pe cont propriu. Prezent: Face parte dintr-o organizatie de Ninja numita 'Light Shinobi', unde si-a facut multi prieteni si impreuna cu ei a luptat de data aceasta impotriva raului, nu de partea lui.
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? Vin Aug 13, 2010 1:44 am | |
| Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto!
despre Naruto stiu mai putine pt ca de la episodu 107 incolo stiu doar sumar ce s-a mai intamplat dar despre Naruto Shippuuden stiu tot (despre ce a fost in anime, ca manga nu-mi place sa citesc) | |
|
| |
Dydee Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Admin Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Mesaje : 233 Puncte : 255 Reputatie : -1 Data nasterii : 29/06/1998 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 26 Localizare : Narnia. Joburi/Distractii : ...... Stare de spirit : happy Anime-uri preferate : Naruto, Nana, FMA, Bleach, Blood+,....
Foaie de personaj Varsta: 18 Trecut: A ramas fara familie de la 6 ani si de atunci incepe sa vada stiritele oamemilor. Prezent: In prezent duce o viata normal si cate o data cu peripeti.
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? Sam Aug 14, 2010 8:59 pm | |
| Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! | |
|
| |
Ella ● Baby ●
Mesaje : 21 Puncte : 21 Reputatie : 0 Data nasterii : 31/10/1995 Data de inscriere : 10/08/2010 Varsta : 29 Localizare : In Hueco Mundo si Soul Society Joburi/Distractii : Manga/Anime Stare de spirit : Macho Anime-uri preferate : Bleach
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? Lun Aug 16, 2010 4:59 am | |
| Cate episoade Naruto ai văzut? Unul? Poate doua... Mai ai multe de vazut pana sa devii fan! | |
|
| |
Anime Fan Art ● Member ●
Mesaje : 191 Puncte : 215 Reputatie : 0 Data nasterii : 13/05/1997 Data de inscriere : 25/07/2010 Varsta : 27 Localizare : nush.. Joburi/Distractii : aflati:P Stare de spirit : fericita Anime-uri preferate : multee/
Foaie de personaj Varsta: Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? Mar Aug 17, 2010 3:13 am | |
| Cate episoade Naruto ai văzut? Unul? Poate doua... Mai ai multe de vazut pana sa devii fan! | |
|
| |
Blade Kid ● Member ●
Mesaje : 157 Puncte : 163 Reputatie : 0 Data nasterii : 05/06/1995 Data de inscriere : 14/07/2010 Varsta : 29 Localizare : Aer Joburi/Distractii : muzica,cititul,scrisul,desenul Stare de spirit : Am avut si zile mai proaste >.> Anime-uri preferate : Suiri no kizuna,Detroit Metal City
Foaie de personaj Varsta: 17 ani Trecut: Prezent:
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? Sam Sept 25, 2010 12:36 am | |
| Cate episoade Naruto ai văzut? Unul? Poate doua... Mai ai multe de vazut pana sa devii fan!
| |
|
| |
Alexia Maria ● Baby ●
Mesaje : 10 Puncte : 12 Reputatie : 0 Data nasterii : 21/08/1997 Data de inscriere : 19/08/2011 Varsta : 27 Localizare : Suceava Joburi/Distractii : Sa compun,sa cant, sa cunosc noi persoane,sa calatoresc,sa-mi traiesc viata Stare de spirit : ganditoare,plina de idei Anime-uri preferate : Naruto, bleach, vampire diaries, etc.
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? Vin Aug 19, 2011 1:37 am | |
| Rezultatul tau Naruto ar trebui sa-ti fie recunoscator pentru cat de devotat esti! Meriti aplauzele noastre, esti un adevarat fan Naruto! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat de multe stii despre Naruto? | |
| |
|
| |
| Cat de multe stii despre Naruto? | |
|